Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már hogy anyutok több...

Volt már hogy anyutok több mint egy hétig nem szólt hozzátok?

Figyelt kérdés

Nagyon össze vesztem anyával és egy hete nem beszél velem. bocsánatot kértem semmi.segitettem a kerti munkában szó nélkül, hoztam neki csokit elhajitotta. Volt már veletek hasonló? Hogy sikerült kibékülni és mennyi idő után? Annyin vesztünk össze hogy nem mondtam neki igazat,aztán kiderült.

17l

2017. jún. 24. 14:44
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
9%
Miért vagy kiakadva hogy nem az a megoldás ha nem szól hozzád? A hazudozás se megoldás mégis azt csináltad.
2017. jún. 26. 17:45
 42/42 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt már ilyen, hogy anya nagyon bedurcizott valami kis apróságra, vagy volt ami neki nem tetszett vagy nem egyezett a véleményünk és 1 hétig nem szólt hozám :D

Na hát, nagy nehezen csak kibírtuk, ő is meg én is

pedig én már 24 éves vagyok :D

2017. okt. 3. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!