Volt már hogy anyutok több mint egy hétig nem szólt
hozzátok?
Figyelt kérdés
Nagyon össze vesztem anyával és egy hete nem beszél velem. bocsánatot kértem semmi.segitettem a kerti munkában szó nélkül, hoztam neki csokit elhajitotta. Volt már veletek hasonló? Hogy sikerült kibékülni és mennyi idő után? Annyin vesztünk össze hogy nem mondtam neki igazat,aztán kiderült.
Szerintem megvan az oka annak, ha valaki nem mondja el otthon a jegyeit! Engem már egy négyes dolgozatért is megvertek, persze, hogy egy idő után nem mondtam el otthon. Az év végi ötösömet úgysem befolyásolta egy becsúszott négyes.
2017. jún. 24. 16:12
12/42 A kérdező kommentje:
Ha most ő neki 6hetig is jó úgy hogy keresztül néz rajtam, akkor addig nem talkozhatok a barátommal akivel lassan 3eve együtt vagyok? Aki ráadásul nem tehet semmiről?
2017. jún. 24. 16:12
13/42 A kérdező kommentje:
11es ugye? Még nem vert ha 4est hoztam de most kinek nem csúszik be rosszabb? És szálankent tépne ki a hajam ahelyett,hogy rá kérdezne miért sikerült rosszul
2017. jún. 24. 16:14
14/42 A kérdező kommentje:
Egyszerűen már nem bírom.oke! Hibáztam! Elismerem! De nem igaz hogy nem hiányzom neki, hogy jó neki idegenkedni.mikyen ember az aki nem foglalkozik a gyerekével? Mindet meg kapok ki se kell ejtenem a számon,de megértést 17ev alatt egyetlen egyszer nem kaptam tőle
2017. jún. 24. 16:19
15/42 anonim válasza:
Azért szerintem erős túlzás, amit anyud csinál..Ha lenne gyerekem, még ha az összes tantárgyból meg is bukott volna, azért nem csinálnám ezt, hogy egy hétig egyáltalán nem szólok hozzá..Meg szerintem ha valaki hazudik pl. a jegyeiről vagy bármi másról a szüleinek, ott már bajok vannak, csak van valami oka, ha egy gyerek nem bízik meg a saját szüleiben..Szóval nem csak a gyerek a hibás ilyenkor.
2017. jún. 24. 16:26
16/42 anonim válasza:
Vigyázz, anyukád érzelmileg zsarol téged. Hagyd abba a kedveskedést...
A büntetésnek addig van haszna, amíg a gyerek magától észre nem veszi a hibát. Te már túlteljesítettél, anyud pedig leszív téged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!