Volt már hogy anyutok több mint egy hétig nem szólt hozzátok?
Nagyon össze vesztem anyával és egy hete nem beszél velem. bocsánatot kértem semmi.segitettem a kerti munkában szó nélkül, hoztam neki csokit elhajitotta. Volt már veletek hasonló? Hogy sikerült kibékülni és mennyi idő után? Annyin vesztünk össze hogy nem mondtam neki igazat,aztán kiderült.
17l
Olvastam a másik kérdésedet. Sajnos nem tudok tanácsot adni, a mi családunkban mindegyikünk teljesen más természet, mi őrjöngünk 5 percig, aztán lenyugszunk. Mint egy vihar.
Lövésem nincs, mit lehet tenni a te helyzetedben, csak azér írok, mert nagyon együttérzek veled!
Igen.
Tetoválást csináltattam.
Elszöktem egy koncertre, ami elmaradt. :D Karma.
A tetoválást nem, az elszökést nagyon bánom azóta is.
Hát békülés: én is segítettem mindenben kérdezés nélkül.
Kaját ne csinálj/vegyél, mert úgysem nyúl hozzá.
Idővel megenyhült.
Miben hazudtál, szabad kérdezni?
volt
én se szóltam hozzá 3 hétig
végén ő könyörgött hogy béküljünk ki
Megérdemled, az a dolgod, hgy tanulj, te meg semmit nem csinálsz egész évben, ráadásul még hazudsz is!
Gyorsan változtass, mert az életben ezért az állásoddal is fizethetsz.
Oké, hogy szerinte nem kellett volna elhallgatnod a jegyet, de ez a reakció már túlzás. Ezt épp nem érdemled. Én a helyedben abbahagynám a bocsánatkérést, szó nélküli segítést, kedveskedést. Inkább ignorálnám, hogy ne azt érezze, hogy kétségbe vagy esve és megalázkodsz már egy hete, hanem vegye észre, hogy túlzásba viszi a reakcióját.
Jogos esetleg akkor lehet, ha már többször elhallgattál valamilyen jegyet, normálisan megbeszéltétek és ennek ellenére megint ez fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!