Tökéletes családot szeretnék majd, nektek milyen a tökéletes család?
Minden fontos étkezés együtt, beszélgetve.
Korlátozott tv műsor nézés.
Családi társasozás, logikai játékok, időtöltés a szabadban.
Nem hagyni hogy a gyerek manipuláljon (kihasználja hogy az egyik szülő engedelmesebb)
Sport és/vagy hangszer, már kiskortól.
A szülők nem felejtenek el nőnek és férfiek lenni egymás szemében.
Önállóságra nevelés.
Kertészkedés, kiskedvenc tartása, hogy érezze a felelősséget valami iránt.
Hangos szó mellőzése, ha lehet.
Napirend és házirend szabályok.
Sok sok fincsi kaja a gyerekekkel amiknek elkészítésében segitenek
Sok gyumolcs ,de hus is :)mehetnek játszani a szabadba de attol meg otthoni gepes jatekoktol se lesznek eltiltva :)
A hazirend az alap
De nem kell ennyire tokeletesnek lenni
Viccelodes
Jo pillanatok
A gyerekekkel atviccelodott beszelgetos estek
Es sok sport
Koszonom mindenki valaszat. :) ezt elfelejtettem belinkelni, ennél tobbet olvastam a nevelesukrol angolul, es nagyon megfogott. Persze a cikkben leirt peldaert nem hunynek szemet (ruzs, parfum) mert en nem tartom ugymond lathato, elerheto helyen a féltett dolgaimat :)
Nekem a tökéletes család:
Férj, akivel szeretjük egymás, a humor nem kopik ki az életünkből
Testileg, lelkileg egészséges gyerekek, akiket szeretném valamilyen csapatsportra járatni de ha nem tetszik nekik akkor termeszetesen hanyagolnám, nem erőltetném, valamint támogatnám más jellegű hobbijait
Munkában sikeres akarok lenni, mégha csak részmunkaidőben is
Valamint rengeteg időt együtt tölteni: nyaralások, kirándulások, gyerekprogramok, múzeum, színház stb.
#9 köszönöm!
Íme az első aki nem eroltetne a gyerekre a hangszert,külön órákat!
6 éve járok zenesuliba. Utálom. Nekem a szüleim nem értik meg. Úgy érzem a zenei oktatást nem magamnak csinálom hanem a szüleimnek. Ez az amit minden gyerek utal. Ha ráerőltetik azt ami nem érdekli őket.
(Ének tagozatos is vagyok ;) hála a szüleimnek ;( )
Egy 13 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!