Köteles vagyok dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kiváncsi ha 17 èvesen már nem járok iskolába akkor kötelező e dolgozzak és bedobjak itthon a közösbe vagy különben kidobnak vagy mivel még nem vagyok 18 így nem kötelességem dolgozni és el kell tartaniuk amíg 18 nem leszek. Most tekintsünk el attol hogy lusta vagyok stb. meghogy sz.emét dolog nem beleszálni, szimplán arra lennék kiváncsi hogy a törvények mit mondanak.

2017. jún. 23. 18:03
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, költözzön csak el, majd rájön a napi 12 órás három műszakos gyártósori munka során, hogy milyen is a valódi élet és visszasírja a mostani jó sorát. A szüleinek jobb lesz ha már nem élősködik rajtuk ilyen hozzáállással.
2017. jún. 26. 18:50
 42/44 anonim válasza:
100%
Apád helyében szétb-@sznám a hülye fejedez te görcs..
2017. jún. 30. 14:45
 43/44 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező én egy nagyon hasonló helyzetben élek, ha gondolod írj itt a többieket meg bírom, hogy a kérdezőt hülyézik, de 12 órás 3 műszakról beszélnek. Akármilyen ügyesen próbálok számolni, 12 órából csak 2 fér el.
2017. jún. 30. 16:13
 44/44 anonim ***** válasza:
2017. júl. 7. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!