Köteles vagyok dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kiváncsi ha 17 èvesen már nem járok iskolába akkor kötelező e dolgozzak és bedobjak itthon a közösbe vagy különben kidobnak vagy mivel még nem vagyok 18 így nem kötelességem dolgozni és el kell tartaniuk amíg 18 nem leszek. Most tekintsünk el attol hogy lusta vagyok stb. meghogy sz.emét dolog nem beleszálni, szimplán arra lennék kiváncsi hogy a törvények mit mondanak.

2017. jún. 23. 18:03
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
80%
Nem semmi hova jutunk .. hú de jó hogy nem akarok gyereket,és nem is lesz,még a végén beperelne hogy miért nem tartom el,vagy ellopná még a házat is a fejünk fölül.
2017. jún. 23. 18:53
 12/44 A kérdező kommentje:
Idáig édesapámmal dolgoztam ugyhogy nem az van hogy egyáltalán nem akarok dolgozni. Egy családtag fog segíteni a költözésben, ahová megyek már lesz rögtön munkahelyem és albérletem is.
2017. jún. 23. 18:55
 13/44 A kérdező kommentje:
Én nem akarok perelni és semmi ilyesmit tenni szimplán kiváncsi voltam hogy ki e dobhat mert ha aztmondom hogy nem teheti meg nem hisz nekem.
2017. jún. 23. 18:56
 14/44 anonim ***** válasza:
93%
2017. jún. 23. 18:56
 15/44 anonim ***** válasza:
93%

De, kidobhat. Semmi nem akadályozza meg abban, hogy bevágja pár cuccod egy szatyorba, kivágja az ajtón, téged meg utána.

Az a kérdés, hogy te mit tudsz tenni (jogilag), ha ezt megteszi?

Vágod?

2017. jún. 23. 18:58
 16/44 anonim ***** válasza:
55%

Nem unod még kérdező, hogy ugyanarról a témakörről 5 perccel ezelőtt láttam az ugyanilyen jellegű kérdésedet?? Azért, mert egyik helyen válaszoltak a másik helyen is csak ugyanazt fogják mondani, te nem normális!

KÉrem, hogy töröljék a kérdést, mert ez így teljesen felesleges, el van árasztva a net ezzel.

2017. jún. 23. 19:10
 17/44 anonim ***** válasza:
48%

Ide-oda ugrál kérdező a kérdései között, ami ugyanarról szól!! Neki nem volt elég egy kérdés, rögtön indított egy másik ugyanolyat is! Nem normális. Tiltani kell, sok itt a hülye!

Ezek után nem is csodálkozom, ha ki akarják rakni a szűrét otthonról!

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2017. jún. 23. 19:23
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
lenyegtelen milyen szakmat tanultal, hulye vagy hogy otthagytad, attol hogy nem dolgozol benne attol meg figyelembe veszik pl egy gyarban is ha van szakmad es nem csak nyolc altalanosal rendelkezel.
2017. jún. 23. 19:33
 19/44 A kérdező kommentje:
Elöször írtam ki ezzel kapcsolatban kérdést. Tény hogy van sok hasonló de a legtöbb esetben a kérdező vagy elmult már 18 éves vagy még tanul így egyiknél sem találtam olyan választ ami segítene nekem.
2017. jún. 23. 19:41
 20/44 anonim ***** válasza:
47%
Undorító vagy!
2017. jún. 23. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!