Köteles vagyok dolgozni?
Nem köteles eltartani.
Szimplán lemond rólad és árvaházba ad arra az 1 évre.
Ki nem dobhat, de ha az én gyerekem lennél, magadtól menekülnél el.
Hogy lehetsz ilyen gerinctelen?!
Szerintem egyik valaszolo sem ismeri a kerdezot es a csaladjat. Nem ertem miert kell egybol lehulyezni ankerdezot. Nyilvan nem gyoker, nem is ugy valaszolt a tamadasokra. Az is lehet, hogy a kerdezo elkezdett egy szakmat tanulni amit a csaladja kenyszeritett ra, de neki nem tetszik. A csaladnak meg az nem tetszik, hogy abba hagyja a sulit, igy nemfog tudni apunak segiteni a meloban miutan befejezte. Persze lehet nem ez a helyzet, de ez is lehetseges. Apammal ez tortent es az utcan vegezte pont ez miatt. Es nem, nem 100%ban volt az o hibaja
Kerdezo: nincs azzal baj hogy abba hagytad a sulit, kezobb is tudod folytatni. Csak gondold at mit akarsz csinalni, mihez van kedved. Erettsegit levelezon is le lehet tenni. Ha meg abbahagyod a sulit, elmesz dolgozni ahogyvirtad, lesz egy kis idod kigondolni mit is akarsz
De ne vard meg hogy ok tegyenek ki. As nem lenne jo senkinek. 18 eves korodik el kell tartaniuk, de addig nem sok van mar hatra. Probalj meg elobb elkoltozni es elmenni dolgozni
"De miért később? Most nagyon el vagy foglalva?"
Persze! Itt a nyári szünet.
Már unja is magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!