Köteles vagyok dolgozni?
Én azért biztos, ami biztos, kéznél tartanék legalább egy tartalék tervet is. Benne van a pakliban, hogy nem sikerül oda költöznöm, ahová szeretnék. Az is előfordulhat, hogy nem tanulhatom azt a szakmát, amit igazán szeretnék. Sőt, mi van, ha lebetegszem hosszabb időre, lesz elég pénzem abban az esetben is?
El nem tudom képzelni, hogy honnan van ekkora anyagi kereted, de nagyon kíváncsi vagyok.
Estin ha jól tudom csak 18 év után lehet járni.
34-es
Ha csak erre menne el a pénz... Azért ne higgyük hogy a te "valós" fizetésed 60%-a valamint minden fizetés 60%-a arra kell hogy kifizessék azt a 30.000 forintos segélyt. Elb.sszák másra is.
Amikor egy plakátolás sorozatra 10-15 miliárd forint megy el...
És miből fizetnéd amegélhetésed míg tanulsz? Amúgy de, kirakhat, mivel nem vagy tanköteles, így beperelhet, és ha a bíróság úgyítéli meg hogy érdemtelen vagy az eltartásra, akkor nem kell.
De azt megteheti hogy ad napi egyszer enni egy tányérral, abból amit utálsz, lelkaatolja a hűtőt, nem vesz ruhákat, nem fizeti a netedet, a kábeltévét, a szobád bútorait eladja és hagy neked egy matracot, vagy átköltöztet a kiskonyhába. Én is minden megtenné hogy szabaduljak az ilyen lusta, hálátlan kölöktől.
De tényleg, máshoz költözöl élősködni míg tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!