Megcsinalhatja ezt?
Rovid leszek.
18 eves vagyok. Kozepiskolas 10. osztalyos.
Sok a vita mostanaban otthon. Az apam es a neveloanyam kitalalta hogy tartsam el magam egyedul az osztondijambol. 45 ezer kajajeggyel egyutt. De fizetnem kell naluk a rezsit kajat nekem kell vennem. Telefonszamlat eddig is en fizettem . a kerdes , hogy meg teheti-e. Tudtommal addig koteles eltartani amig iskolaba jarok.
"Sukár pulya 20 éves oszt hetedikes".
18 évesen értettségizni szoktak, de legalább már 11 osztályt elvégeztek. Illetve ösztöndíj nem csak egyetemen jár?
Érdektelenségre hivatkozva megtagadhatja a rokon tartást, vagyis nem köteles eltartani.
Vagy úgy gondoltad, hogy ha párszor megbuksz, annyival később kell elmenni dolgozni?
Evvesztes vagyok
12 eves koromig anyanal laktam ahol nem volt jo. Ugy tudtam elszabadulni hogy lerontottam a jegyeimet (2-es volt a legrosszabb,tehat nem buktam) szuloi keresre ujra ismeteltem az 5. osztalyt,hogy ne olyan rossz jegyekkel mennyek tovabb. Normalis korulmenyek kozott elek,nem vagyunk gazdagok de szegenyek sem. Sukar se vagyok ,toluk egy forintot nem kapok,az osztondijamat osztom be. Szakmunkaskepzobe jarok ,mivel hianyszakma igy jar az osztondij. Meg a gyakolathelyemtol is. Ne itelkezzetek elore kerlek.
"5. osztalyt,hogy ne olyan rossz jegyekkel mennyek tovabb. "
Hát kérdező sajnos nem buktattak meg, hogy alaposabban megtanuld a helyesírást :(
Megcsinálhatja, de ha megteszi az én szememben nem lenne tobbet az apam.
Es b8ztos, hogy minden barat, rokon elott leszegysnitenemm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!