Megcsinalhatja ezt?

Figyelt kérdés

Rovid leszek.

18 eves vagyok. Kozepiskolas 10. osztalyos.

Sok a vita mostanaban otthon. Az apam es a neveloanyam kitalalta hogy tartsam el magam egyedul az osztondijambol. 45 ezer kajajeggyel egyutt. De fizetnem kell naluk a rezsit kajat nekem kell vennem. Telefonszamlat eddig is en fizettem . a kerdes , hogy meg teheti-e. Tudtommal addig koteles eltartani amig iskolaba jarok.

2017. jún. 23. 17:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Attól ,hogy ők kitalálták még nem így működik. Olyan szegény a család ?
2017. jún. 23. 18:06
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
Miért vagy tizedikes 18 évesen?
2017. jún. 23. 18:07
 3/23 anonim ***** válasza:
70%

"Sukár pulya 20 éves oszt hetedikes".

18 évesen értettségizni szoktak, de legalább már 11 osztályt elvégeztek. Illetve ösztöndíj nem csak egyetemen jár?

2017. jún. 23. 18:08
 4/23 anonim ***** válasza:
70%

Érdektelenségre hivatkozva megtagadhatja a rokon tartást, vagyis nem köteles eltartani.

Vagy úgy gondoltad, hogy ha párszor megbuksz, annyival később kell elmenni dolgozni?

2017. jún. 23. 18:14
 5/23 A kérdező kommentje:

Evvesztes vagyok

12 eves koromig anyanal laktam ahol nem volt jo. Ugy tudtam elszabadulni hogy lerontottam a jegyeimet (2-es volt a legrosszabb,tehat nem buktam) szuloi keresre ujra ismeteltem az 5. osztalyt,hogy ne olyan rossz jegyekkel mennyek tovabb. Normalis korulmenyek kozott elek,nem vagyunk gazdagok de szegenyek sem. Sukar se vagyok ,toluk egy forintot nem kapok,az osztondijamat osztom be. Szakmunkaskepzobe jarok ,mivel hianyszakma igy jar az osztondij. Meg a gyakolathelyemtol is. Ne itelkezzetek elore kerlek.

2017. jún. 23. 18:16
 6/23 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk kérdés, hogy amúgy be szállsz e a koltsegekbe. Egy plusz személy eltartasa kB 30e/hó. Adsz valamennyit haza?
2017. jún. 23. 18:42
 7/23 anonim ***** válasza:
56%

"5. osztalyt,hogy ne olyan rossz jegyekkel mennyek tovabb. "

Hát kérdező sajnos nem buktattak meg, hogy alaposabban megtanuld a helyesírást :(

2017. jún. 23. 18:54
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem ,nem szallok bele semmilyen koltsegbe. Egy szulonek ez a dolga,tartsa el a gyereket ha mar egyszer megcsinalta. Aki nem tudja ellatni ezt a feladatot annak nem valo gyerek. Kozepiskolas vagyok ,nehogy mar a szuloi hazba rezsit kelljen fizetnem. Mint mondtam nincsenek anyagi gondjaink. En vegyem meg magamnak a tankonyveket (eddig is en vettem meg), a kajat en vegyem magamnak,tisztalkodasi szereket. Azert ha egy szulo nem ad etelt a gyerekenek csak akkor ha kifizeti az ku*va gaz. A kerdesre meg egyetlen normalis valasz sem erkezett. Ha nem tudtok okosat mondani inkabb lapozzatok tovabb. Kosz.
2017. jún. 23. 19:06
 9/23 A kérdező kommentje:
#4es valoszolo irt eegyedulnormalis valaszt,koszonom neked.
2017. jún. 23. 19:16
 10/23 anonim válasza:
64%

Megcsinálhatja, de ha megteszi az én szememben nem lenne tobbet az apam.

Es b8ztos, hogy minden barat, rokon elott leszegysnitenemm

2017. jún. 23. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!