Megcsinalhatja ezt?

Figyelt kérdés

Rovid leszek.

18 eves vagyok. Kozepiskolas 10. osztalyos.

Sok a vita mostanaban otthon. Az apam es a neveloanyam kitalalta hogy tartsam el magam egyedul az osztondijambol. 45 ezer kajajeggyel egyutt. De fizetnem kell naluk a rezsit kajat nekem kell vennem. Telefonszamlat eddig is en fizettem . a kerdes , hogy meg teheti-e. Tudtommal addig koteles eltartani amig iskolaba jarok.

2017. jún. 23. 17:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17-18 bocs, kevertem, a másik kérdésnél volt, de most látom az nem a tied. Ok, fejezd be, és önálló leszel. Addig meg fogadd el őket. Bármily hihetetlen, de sok millió, sőt milliárd ember túllép az otthoni vitákon, kinövi a kamasz-lázadást és normális ember lesz. De tenned kell érte.
2017. jún. 23. 20:10
 22/23 anonim ***** válasza:
2évet kihagytál?
2017. jún. 24. 07:46
 23/23 anonim ***** válasza:
De, kirakhat. Arról nem ő tehet hogy olyan buta vagy hogy 18 évesen 10.be jársz. Minimális rokontartást talán megítélhetnek, de lehet még azt sem. Én ezek után csak a legminimálisabbakat adnám meg neked(nincs net, kábeltv, minőségi ruha, finom kaják, nem fizetem a szórakozásodat, telefonodat stb) Minden nap kapsz egy tányér ételt, ha beteg vagy fizetem a gyógyszered, a rezsidet, és kb ennyi. Én a helyedben elsüllyednék kérdező. Hidd el, ha apád tudta volna hogy ilyen leszel biztos négy gumit is felhúzott volna, és most boldog lehetne.
2017. jún. 26. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!