Akik fiatalon vállaltak gyereket! A szüleitek mit szóltak hozzá?
Leginkább a 20-25 közötti korosztály érdekelne.
Tudom, hogy senki nem a szüleinek szül, de úgy gondolom, hogy egy egészséges családban azért igenis számít a leendő nagyszülők véleménye, reakciója, persze kulturált formában előadva. Én 20 éves vagyok és a párommal babát tervezünk pár hónapja de nem beszéltünk még róla senkinek. Eddig még nem sikerült de gondolkozunk rajta, hogy hogyan is mondjuk majd el a szüleimnek ha sikerülni fog. Az ő szülei már szeretnének unokát, gyakran mondogatják nekünk, szóval nekik egyszerű lesz elmondani és egyértelmű lesz, hogy hogyan fognak reagálni. Az én szüleim nem mondják azt se, hogy szeretnének már unokát de azt se, hogy nem szeretnének és nem tudom, hogy hogyan reagálnának rá. Nekem kissé furcsa lenne őket elképzelni nagymama és nagypapa szerepben, hiszen olyan fiatalok mindketten. Anyukám 42, apukám 45 éves.
Kíváncsi lennék, hogy a ti szüleitek vagy ismerősötök szülei hogy reagált és hogyan alakult utána a szülő-gyermek kapcsolat. Nem azért mert függök tőlük, csupán kíváncsi vagyok, hogy általában milyenek az arányok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!