A nevelőspám idegbeteg, mit tegyek?
A nevelőapámmal 10, lassan 11 éve élünk együtt, van már tőle két kistesóm. Régebben is ütött már meg, neki dobott a falnak, betörte az orrom, anyámat is ütötte már meg, mondjuk szerencsére a kistesóimat soha de az is szar hogy ezt egyáltalán végig kell néznüik
Régebben már anyám hívta már ki a rendőrséget, és a mamám is megmondta mégegyszer hozzám ér fel lesz jelentve
Egy ideje már nem nagyon volt semmi, talán hónapok óta meg sem ütött de ma is elgurult a gyógyszere, és megint lett egy nagy családi bunyó konkrétan egy semmis kis dolog miatt.
Én is hibás vagyok, mert például neki mentem ma is, azaz rálöktem de túl sokat nem érek vele hiszen nem vagyok még 17 éves, lány vagyok ő meg 50 éves férfi... Anyámmal csak egy kis időre tudnánk menni valahova hiszen nem akarunk senki hátán púp lenni, apámhoz nem tudok fordulni mert alkoholista, és ilyet nem bíznák rá... anyunak még nincs munkahelye mert gyeden van és valahogy nem tud lépni...

Nem tudom
semmit se tudok
a mama honap be akar menni a gyámügyre
most elég durván megütött talán be is fog kékülni az arcom nemtudom...
egyenlőre csak piros és rettentően fáj a fejem ( egyáltalán nem vagyok fejfájós, szinte soha nem fáj..)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!