Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Eddig jò kapcsolatom volt a szüleimmel,főleg anyával.Tegnap összevesztünk.Megszòlta hogy kint hagytam egy könyvet.Én annyit mondtam neki,ne dirigàlna inkàbb menne el Ő is dolgozni...Erre amit kaptam...hogy règen ő is dolgozott amikor mèg nem volt fèrje,meg hogy dögöljek meg,meg elkezdtünk verekedni,meg azòta nem is szòl hozzám ha kèrdezem csak mondja a magáèt,hogy nekem tegnap òta nincs anyám stb. Apàmat meg hazugsàgokal uszìtja ràm...

Albérletet mèg nem tudok nézni,hiszen a fizetésemet is anyàm nyelte el...most keresek több munkát! A szüleimen kívül senkim sincs...plusz anyàm hazugsàgokat terjeszt ròlam a faluban...

22/N

2017. jún. 19. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Azért a válaszolók nem kutyaf.szák, na :D Ha anyuci otthon pcsöl, és a fia lelépne, a következménye az lenne, hogy éhen döglene a kérdező és a szülei is. Attól, hogy a gyerek otthon lakik, még nem lesz automatikusan eltartott, pláne hogy ebben az esetben még az is lehet, hogy a kérdező tartja el félig-meddig az anyját. Bocs, de aki nem gyeden/gyesen van otthon a kicsi gyerekkel, hanem htb-ként ücsörög otthon, valószínűleg jövedelem nélkül, miközben a gyereke adja le a fizut, az bizony rohadtul eltartott, és a gyereke tartja el...

A helyzet ettől még persze undorító, nem is tudom eldönteni, hogy ki a nagyobb hülye. A jó kapcsolat kifejezést meg nem ugyanúgy értjük láthatóan, mert hogy ez a kapcsolat nem volt jó, és nem is tegnap romlott el, az is biztos.

2017. jún. 19. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha anyuci otthon pcsöl, és a fia lelépne, a következménye az lenne, hogy éhen döglene a kérdező és a szülei is."

A szülők addig se haltak éhen, amíg a gyerek - aki egyébként nő:-) - nem dolgozott.

2017. jún. 19. 10:52
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

12: ehh, benéztem a nemet :D De most mindegy, a lényegen nem változtat.

Ettől még a kölök leadja a fizuját, amiből az anyja IS él. Innentől kezdve pofa súlyban. Nem az szokott lenni az ultima ratio a családokban, hogy ki teszi a kenyeret az asztalra? Itt az apa és a nőnemű gyerek. Akkor az anya húzzon melegebb éghajlatra GyIK logika szerint, nem?

2017. jún. 19. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:

"Te megverted a saját anyádat a saját otthonában??? :O"

Bezzeg ilyenkor csak a szülő otthona. Amikor meg főzni, mosni, takarítani, bevásárolni, számlákat fizetni kell, akkor hirtelen mindenki otthona.. :)

2017. jún. 19. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ettől még a kölök leadja a fizuját, amiből az anyja IS él. Innentől kezdve pofa súlyban."

Ismétlem, addig is megéltek, míg a kölök nem dolgozott. Sőt, őt is eltartották. Pofa súlyban pedig annak, aki a máséban él, mert sajátra nem telik - ha a gyikes logikát, meg a tiédet követjük.:D

2017. jún. 19. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:

15: Az, hogy hogy éltek előtte, irreleváns, ugyanis MOST a leírás szerint elég rendesen fizet, valszeg az anyja luxuscikkei is ebből a pénzből mennek. Kitartott, így is, úgy is, ne ugráljon. Attól hogy széthajította a lábát 22 évvel ezelőtt, még nem váltott belépőt a jogosan ingyenélők klubjába. Azt meg lesz.rom, hogy mos-főz-takarít, a többség munka mellett megcsinálja. Hogy kinek a tulajdona... nulla jövedelemmel sanszos, hogy apué, amit apu meg lánya tartanak fenn.

Hiába is mosdatjátok, attól hogy láthatóan degenerált a kérdező (hol jó kapcsolat, ahol odavágom anyámnak, hogy mijé nem dolgozik?), ez a helyzet közel sem a szokásos családis felállás, ahol az "anyád tart el, kussoljál, költözz el" tanácsot el lehetne sütni. Itt bizony mocsok a mutter (is).

//Azt nem tudom, mi igaz és mi nem a sztoriból, no meg egy oldalt hallhattunk itt, de ez alapján igen nagy fsz mindkettő.//

2017. jún. 20. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!