Eddig jò kapcsolatom volt a szüleimmel,főleg anyával.Tegnap összevesztünk.Megszòlta hogy kint hagytam egy könyvet.Én annyit mondtam neki,ne dirigàlna inkàbb menne el Ő is dolgozni...Erre amit kaptam...hogy règen ő is dolgozott amikor mèg nem volt fèrje,meg hogy dögöljek meg,meg elkezdtünk verekedni,meg azòta nem is szòl hozzám ha kèrdezem csak mondja a magáèt,hogy nekem tegnap òta nincs anyám stb. Apàmat meg hazugsàgokal uszìtja ràm...
Albérletet mèg nem tudok nézni,hiszen a fizetésemet is anyàm nyelte el...most keresek több munkát! A szüleimen kívül senkim sincs...plusz anyàm hazugsàgokat terjeszt ròlam a faluban...
Te megverted a saját anyádat a saját otthonában??? :O
2017. jún. 19. 08:58
2/16 anonim válasza:
Jó kapcsolíatod volt anyukáddal de a fizetésed elnyelte? Ezt nem egészen értem. Szerintem kamu.
2017. jún. 19. 09:04
3/16 A kérdező kommentje:
Pofon vágott 2-sze èn meg az ágyra löktem.Az ő keze nyoma mèg az arcomon...viszont neki nem lett baja!
2017. jún. 19. 09:13
4/16 A kérdező kommentje:
Csak apa meg èn dolgozunk.
2017. jún. 19. 09:13
5/16 anonim válasza:
Mit tennék? Pl. nem pofáznék vissza és szólnék be az anyámnak, ha 22 évesen dolgozva az ő házában laknék, mosna-főzne-takarítana rám, és annyi eszem se lenne, hogy ne adjam le az összes fizetésemet, hanem legyen megtakarításom.
2017. jún. 19. 09:26
6/16 anonim válasza:
Ha nézel albérletet, már nem tudja elnyelni. Mindenkinek jobb lenne. Más lehetőség nincs. Vagy elköltözöl, vagy tovább hupáljátok egymást.
2017. jún. 19. 09:27
7/16 anonim válasza:
Jó nagy paraszt vagy, a házában élsz felnőtt létedre (ahelyett, hogy elköltöznél - a fizetésedből nem kell neki mindent odaadnod), erre beugatsz neki.
2017. jún. 19. 09:30
8/16 anonim válasza:
MEllesleg, mi az hogy elnyeli a fizudat?
Abból főz-mos rád, abból fizeti a te rezsidet te szerencsétlen - ami, ha egyedül élnél, ugyanúgy elmenne.
2017. jún. 19. 09:32
9/16 A kérdező kommentje:
Cigit is vesz! Èn speciel nem dohànyzom.Màr volt róla szò,hogy elmegyek albèrletbe.Akkor meg azèrt cirkuszolt hogy ezèrt nevelt meg ilyenek.
2017. jún. 19. 09:35
10/16 anonim válasza:
Anyud miért nem dolgozik? Ne add haza az egesz fizudat, tegyél félre albira. Munkásszálló vagy vmi nincs ahova le tudnál lépni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!