Mint anya, mi a véleményetek erről? Megtudnátok tenni ezt a gyereketekkel?
1hete költöztem el másik városba. Eddig a szüleimmel éltem, de egyenlőre még csak a cuccokat pakoltam el még otthon alszom 1 hetet mert most érettségizem, javíto érettségit csinálok..
Eddig minden nap kaptunk kajapénzt h abból vegyünk kaját, mert anya nem gondoskodik ennivalorol, nekümk kell csinálni... Aztán egyszer csak úgy döntött, nem ad pénzt kajára... Azt mondta minuszban van... De a hűtö tele van drága gyümikkel, ananász...stb.. Mindenfele kaja... Csak ugye ebben a családban az van hogy nem lehet abbol enni...
Es hat nincs kajám, egy zsemlere se ad...
Én ezt nem tartom normálisnak, várhatna egy hete utána úgy is megyek.
De kivancsi vagylk a véleményekre
20-21 éves gyereknek*
A bátyám 23 éves mégis kap enni.
Én azt tanultam meg, hogy milyen anya nem leszek, és csak azért is dolgozom és tanulok és meg fogom mutatni ,hogy milyen értékes lányt dobott el az anyám magától.. :)
Lesz munkám, 2 hét múlva kezdek abban a városban, ahova költözöm...
Köszönöm a kedves válaszokat! És ne bántsátok egymást azért mert nem értetek egyet valamiben!
Szép napot!
"Korábban igen is negatív tartalommal írta valaki a javítót,"
Ja, hogy egyvalaki írta így, te pedig mindenkit leoltasz, aki megemlítette, függetlenül a szövegkörnyezettől. Hogy is van ez a magas lóval, meg a korlátoltsággal?:D
"attól még hogy 2 éve fejeztem be az érettségit az nem azt jelenti hogy utána nem mentem technikusi képzésre vagy nem tanultam mellett."
De azt sem, hogy megtetted.
"De kivancsi vagylk a véleményekre"
Megkaptad. Nem fogom veled versenyt szidni az anyádat, akinek a hócipője tele lehet az élősködő kölykével. Egyébként meg van apád is, fordulj hozzá, neki pont ugyanannyira kötelessége gondoskodni a gyerekeiről, mint anyádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!