Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mint anya, mi a véleményetek...

Mint anya, mi a véleményetek erről? Megtudnátok tenni ezt a gyereketekkel?

Figyelt kérdés

1hete költöztem el másik városba. Eddig a szüleimmel éltem, de egyenlőre még csak a cuccokat pakoltam el még otthon alszom 1 hetet mert most érettségizem, javíto érettségit csinálok..

Eddig minden nap kaptunk kajapénzt h abból vegyünk kaját, mert anya nem gondoskodik ennivalorol, nekümk kell csinálni... Aztán egyszer csak úgy döntött, nem ad pénzt kajára... Azt mondta minuszban van... De a hűtö tele van drága gyümikkel, ananász...stb.. Mindenfele kaja... Csak ugye ebben a családban az van hogy nem lehet abbol enni...

Es hat nincs kajám, egy zsemlere se ad...

Én ezt nem tartom normálisnak, várhatna egy hete utána úgy is megyek.

De kivancsi vagylk a véleményekre

2017. jún. 15. 21:52
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

20-21 éves gyereknek*

A bátyám 23 éves mégis kap enni.

Én azt tanultam meg, hogy milyen anya nem leszek, és csak azért is dolgozom és tanulok és meg fogom mutatni ,hogy milyen értékes lányt dobott el az anyám magától.. :)

Lesz munkám, 2 hét múlva kezdek abban a városban, ahova költözöm...

Köszönöm a kedves válaszokat! És ne bántsátok egymást azért mert nem értetek egyet valamiben!

Szép napot!

2017. jún. 16. 12:09
 32/50 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, fejezd már be a nyavalygást. 18 évesen befejezted a középiskolát, azóta az eltelt 3 évben alkalmi munkád volt, és most kitaláltad, hogy "majd te megmutatod." Erre lett volna alkalmad az utóbbi 3 évben is, és akkor talán anyád sem így állna hozzád.
2017. jún. 16. 12:37
 33/50 anonim ***** válasza:
90%

"Korábban igen is negatív tartalommal írta valaki a javítót,"

Ja, hogy egyvalaki írta így, te pedig mindenkit leoltasz, aki megemlítette, függetlenül a szövegkörnyezettől. Hogy is van ez a magas lóval, meg a korlátoltsággal?:D

2017. jún. 16. 13:03
 34/50 A kérdező kommentje:
fejezzétek be a kötekedést. senki nem mondta, h 3 éve fejeztem be a közép iskolát. attól még hogy 2 éve fejeztem be az érettségit az nem azt jelenti hogy utána nem mentem technikusi képzésre vagy nem tanultam mellett. szóval ne kötekedjetek, nem az volt a kérdésem ,hogy ki hogyan tud kötekedni
2017. jún. 16. 13:14
 35/50 A kérdező kommentje:
vagy nem dolgoztam mellette*
2017. jún. 16. 13:14
 36/50 anonim ***** válasza:
56%
Ha dolgoztál volna, akkor lenne párszáz forintod! Főleg azzal a tudattal raktál volna félre, hogy költözni akarsz...
2017. jún. 16. 14:11
 37/50 anonim ***** válasza:
56%

"attól még hogy 2 éve fejeztem be az érettségit az nem azt jelenti hogy utána nem mentem technikusi képzésre vagy nem tanultam mellett."

De azt sem, hogy megtetted.

"De kivancsi vagylk a véleményekre"

Megkaptad. Nem fogom veled versenyt szidni az anyádat, akinek a hócipője tele lehet az élősködő kölykével. Egyébként meg van apád is, fordulj hozzá, neki pont ugyanannyira kötelessége gondoskodni a gyerekeiről, mint anyádnak.

2017. jún. 16. 14:42
 38/50 A kérdező kommentje:
én nem anyukámról kértem véleményt, hanem arról ,hogy te mit tennál, de akkor ezekszerint hagynád a gyerekedet hogy ne egyen, gratula!
2017. jún. 16. 15:15
 39/50 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, és hogy gondoltad? Úgy elköltözni hogy se munkád se pénzed? Honnan tudod hogy mondjuk jövő hónapban már dolgozol? Gondolom nincs valami hiper jó végzettséged hogy kapkodjanak utánad, tehát max gyár vagy árufeltöltő jöhet szóba, ha van protekciód, mert oda se olyan könnyű ám bekerülni. És mit csinálsz ha négy-öt hónapig nem találsz munkát? Plusz egy hónap mire fizetésed lesz..addig a lakótársaddal tartatod el magad vagy hogy? 20 évesen ennél felelősségteljesebben illene gondolkodni nem csak beleugrani hogy majd lesz valahogy. És egyetem mellett hogy gondoltad fenntartani magad?
2017. jún. 16. 15:23
 40/50 A kérdező kommentje:
jólvan legyen igazad, ha neked ez ennyire nagyon fontos, sz@r alak vagyok az én hibám, hogy a családom bánt/bántott, az én hibám, hogy anyám utál és apám nem foglalkoziik velem az én hibám minden, de nem érdekel én most tanulok, kötekedjél csak úgy sem érdekel
2017. jún. 16. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!