Így hogy örülhetnék bárminek is, amit kapok?
Nem volt még hajvasalòm, múlt hónapban kaptam egyet születésnapomra. 17.000Ft volt, azt hittem ok, erre hazaértünknés mondják nekem anyuék, hogy ők csak 7.000 Ft-ot szántak volna rám, ezért 2 hónapig nem kapok zsebpénzt meg levonják a különbözetet(havi 5000 Ft zsebpént kapok ruhára, cipőre...).
Próbáltam erőltetni, hogy örülök, de nagyon rosszul esett. És nem mondhatják,hogy az a 10.000 Ft plusz annyira kifogna rajtuk. Viszont nekem 2 hónapig magyarul nincs semmi költőpénzem.

Nem tudod vissza vinni a hajvasalót?
Akkor megkapnád lehet az árát is, bár nem tudom, hol vettétek.
Sajnálom :(
Add oda az ajándékot, hogy te ezt nem fogadod, nekem inkább a pénz kell.

5 milliárd ember él úgy jelenleg,hogy kettő dollárnak megfelelő összeget keres,vagy ez alatt Naponta.A kérdésed ultraciki.
Hajvasaló,meg mi még?

Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak. Nincs meg a blokkja? Akkor vissza tudnád vinni, és visszakapnád az árát. Facebook-on eladós csoportokban már 2-3.000 Ft-ért tudnál venni használtat. Az is ugyanolyan jó. Vagy boltban vehetnél másikat. Kizártnak tartom, hogy nem találsz már 5-8.000 Ft körül. Most pedig, hogy nyár van, elmehetsz diákmunkára is. Tudom, hogy ezzel a szüleid idióta felfogása nem változik, de legalább lesz egy kis pénzed.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!