Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Így hogy örülhetnék bárminek...

Így hogy örülhetnék bárminek is, amit kapok?

Figyelt kérdés

Nem volt még hajvasalòm, múlt hónapban kaptam egyet születésnapomra. 17.000Ft volt, azt hittem ok, erre hazaértünknés mondják nekem anyuék, hogy ők csak 7.000 Ft-ot szántak volna rám, ezért 2 hónapig nem kapok zsebpénzt meg levonják a különbözetet(havi 5000 Ft zsebpént kapok ruhára, cipőre...).

Próbáltam erőltetni, hogy örülök, de nagyon rosszul esett. És nem mondhatják,hogy az a 10.000 Ft plusz annyira kifogna rajtuk. Viszont nekem 2 hónapig magyarul nincs semmi költőpénzem.

2017. jún. 15. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos neked is idióták a szüleid.
2017. jún. 15. 17:47
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem gáz anyádék hozzáállása, én sem örülnék neki. Mondd meg nekik, hogy máskor ne a zsebpénzedből vegyenek neked ajándékot, mert lehet, hogy másra szeretnéd költeni.
2017. jún. 15. 17:48
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem értem, komolyan. Más táblagépet,laptopot, telefont kap születésnapra és nem úgy,hogy utána évekig mondjuk nem kap pénzt ruhára se semmire.
2017. jún. 15. 17:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Viszont ha most eléjük állnék, hogy szükségem van 1 nadrágra és mivel nincs zsebpénzem,nincs miből megvegyem azt vágnának hozzám, hogy van elég nadrágod. Nem kell más.
2017. jún. 15. 17:54
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Ehhez pofa kell. Elég ronda dolog tőlük. Én is azt mondanám, amit a második írt, hogy a te költőpénzed ne ők költsék el helyetted, inkább ne vegyenek semmit, mert ennél az is jobb lett volna.
2017. jún. 15. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:
13%
Azért itt nem látjuk a szülői oldalt. Ha az apukád 12 órázik egy gyárban nettó 100K körüli összegért és anyud nem dolgozik semmit sem, ebben az esetben érthető az, hogy nem futja drága hajvasalóra. De ez a helyzet sem adhat okot arra, hogy így kicsesszenek veled és megalázzanak.
2017. jún. 15. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudod vissza vinni a hajvasalót?

Akkor megkapnád lehet az árát is, bár nem tudom, hol vettétek.

Sajnálom :(

Add oda az ajándékot, hogy te ezt nem fogadod, nekem inkább a pénz kell.

2017. jún. 15. 18:05
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
Gondolom volt olcsóbb hajvasaló is, nem csak 17 ezerért. Már 7 ezerért is lehetett volna jót kapni.
2017. jún. 15. 18:15
 9/17 anonim ***** válasza:
7%

5 milliárd ember él úgy jelenleg,hogy kettő dollárnak megfelelő összeget keres,vagy ez alatt Naponta.A kérdésed ultraciki.

Hajvasaló,meg mi még?

2017. jún. 15. 18:33
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak. Nincs meg a blokkja? Akkor vissza tudnád vinni, és visszakapnád az árát. Facebook-on eladós csoportokban már 2-3.000 Ft-ért tudnál venni használtat. Az is ugyanolyan jó. Vagy boltban vehetnél másikat. Kizártnak tartom, hogy nem találsz már 5-8.000 Ft körül. Most pedig, hogy nyár van, elmehetsz diákmunkára is. Tudom, hogy ezzel a szüleid idióta felfogása nem változik, de legalább lesz egy kis pénzed.

20N

2017. jún. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!