Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak hogy a barátjánál aludjon? Már több, mint egy éve járnak.
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 16:29
21/59 anonim válasza:
Szerintem is a szülők dolga, és felelőssége.
De hát őszintén, milyen "tökkel-ütött" szülők vannak ma már, maguknak sem tudnak irányt mutatni, nem hogy a gyerekeiknek...
22/59 anonim válasza:
Te is határozott és felelősségteljes szülő lehetsz, ha csak nem a leányka vagy lovagocska vagy a kérdéssel:DDDD
9 hónap múlva meg beengeded az utódot is a családba:DDDD
Lócitromot engedném az ott alvást, hiszen még gyerek érzelmileg és testileg is, hiába gömbölyödik itt ott...az csak a chips-pizza eredménye.
Nem is engedném kapcsolatba...14 évesen még-minek, élje a gyerekkort rendesen meg és fejlődjön érzelmileg-testileg normálisan.
24/59 anonim válasza:
"Nem is engedném kapcsolatba..." - remélhetőleg több esze lesz annál, mint hogy engedélyt kérjen...
25/59 anonim válasza:
# 24
S legyen egy lelkileg sérült-nyomorék, mint aki olyat javasol, mint te...
26/59 anonim válasza:
Lillácska (eltűnt a név közben) ne akarj 15 évesen házaséletet élni. Ráér az később.
27/59 anonim válasza:
Biztosan nem. De kezdjük azzal, hogy kapcsolatban sem lehetne!! Eszem megáll, 15 éves, de már több, mint egy éve barátja van??! 14 évesen már fiuzott? Adnék neki olyan fiút, hogy míg él, emlegetné. Ennyi idősen foglalkozzon szépen az iskolával és baratnokkel, ne pedig fiukkal. Szóval a válasz nem és nem csak az egyuttalvasra, hanem a fiúzásra is!
28/59 anonim válasza:
Nem értem miért kell azokat lepontozni, akik szerint nem normális dolog 14 éves fiuzni..... Mert egyáltalán nem az. Lassan ott tartunk, h már 12-13 évesek fiuznak/csajoznak, szexelnek, isznak stb.. Borzasztó, hogy hova fajul a világ és sokan még asszisztálnak is hozzá, elképesztő..
29/59 anonim válasza:
#28, csak szólnék, hogy az "ó idők, ó erkölcsök" (eredetiben: o tempora, o mores) vernyákolás kétezer éves, és a világ azóta is köszi, de megvan. És nekem is volt barátnőm 13 évesen - jó, szex még nem volt... 40 évvel ezelőtt... úgyhogy tán venném a bátorságot erőteljesen sajnálni azokat, akiknek az életébe ilyen módon beleszólnának a persze "csak jót akaró" szülei.
30/59 anonim válasza:
Persze, végén még a 13-14 éves kislányokat sajnáljuk, amiért nem fiúzhatnak és szexelhetnek.... Szegnykek, micsoda szörnyű élet. Én speciel 20on éves vagyok, se anyum, se apum nem prűd, csőlátású, "szüzen kell férjhez menni" mentalitasu, sőt nagyon lazák és bármiről lehet velük beszélni, főleg anyuval, DE azt biztos nen engedték volna, hogy 14 évesen fiúzzak, teljesen jogosan. Van egy húgom, aki épp most lesz 14, de halistennek sikerült normális gyereket nevelni belőle és nem azon jár az esze, h fiúzzon. Mehet barátnőkkel sétálgatni, fagyizni, játszótérre, ide-oda, de a fiúzáshoz még nagyon kislány! Nem tudom, belehalnának, ha várnának mondjuk 16 éves korukig? Semmiről nem fognak lemaradni. Én teljesen döbbenten olvasom sokszor Tini kapcsolatok kategóriában is, hogy vannak akik 13-14 évesen már szexelnek és fiúznak/csajoznak. Döbbenetes. És a szülök le se szarják. A többi normálisan gondolkodni képes szülő meg próbálna normálisan nevelni a gyerekét, de szerencsétlen mit lat...? Hogy sok anyuka és apuka szerint tök rendben van kislányként/kisfiukent barátozni/barátnőzni és szexelni, a gyerek meg azt hiszi az a helyénvaló. Kész fertő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!