Szülők, ti megengednétek ezt a lányotoknak?
Kíváncsi vagyok hogy az itteni szülők engednék-e hogy a lányuk/fiuk nyílméregbékát tarston.Persze fogságban nem termel mérget így ártalmatlan.
Valami hasonló békát szeretnék majd:
/A békákat én fizetném ki,kettőtől lenne szó csak,meg 1-2év múlva szeretnék csak tartani majd/
14L
Megengedném a háziállatot a gyerekemnek,hogyha úgy látom,hogy elég érett hozzá. Mert sok esetben az van,hogy kikönyörgi a gyerek,aztán pár hét múlva leszarja és nem foglalkozik az állattal,marad a szülőre a takarítása,etetése. Ebben én nem lennék partner.Tényleg akkor kapna állatot,hogyha megérti ,hogy mekkora felelősség.
Hogy most konkrétan milyen állatról van szó,az részletkérdés.Ha ilyen békát akar és tényleg veszélytelen,akkor miért ne? De tényleg elbeszélgetnék vele,hogy mik a feltételek.És nem lehetne rögtön,hanem mint írtad várnék vele én is,hogy nem -e csak fellángolás?
Köszönöm a választ:)
Igazából 12 éves korom óra fojlyton utánaolvasok a tartásának és egyéb hasznosabb infóknak a nyílméregbékáról és azóta szeretnék,de az hogy valójában legyen csak 14 évesen jutott eszembe mert már felelősségteljes vagyok,szóval foglalkoznék velük:)
Szerintem simán.
Volt már sokféle állatunk, miért pont béka ne lehetne? Én szeretem őket is.
Ha nem este hangoskodik, akkor jöhet. Nem büdös, nem harap, nem eszik sokat.
Ettől még lehet, hogy a te szüleid frászt kapnak tőle, és nem fogják engedni. :(
Nem. Irtózom a békáktól, nem vágynék rá a házban. Brrr
Más állat szóba jöhet, szóval nem a háziállatok ellen vagyok. De béka, kígyó, leguán, pók, stb. biztosan nem lehetne.
csak addig amíg ö gondozza és eteti
amit rám hárulna ez a feladat menne a "levesbe" a béka
(leszámítva ha pl táborban van a gyerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!