Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak hogy a barátjánál aludjon? Már több, mint egy éve járnak.

Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 16:29
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
39%
Biztos hogy nem!
2017. jún. 11. 17:08
 12/59 anonim ***** válasza:
31%
Ugyan miért akar a barátjánál aludni? álmos?
2017. jún. 11. 17:18
 13/59 anonim ***** válasza:
72%

Én úgy gondolom, hogy felesleges tiltani.Ha le akarnak feküdni, akkor megteszik/megtették együtt alvás nélkül is.

Valószínű csak tényleg együtt akarnak aludni, sokáig fent lenni, beszélgetni, filmezni és igen akár szexelni is.

Én megengedném, ha már több, mint egy éve együtt vannak.

Ennyi idősen persze nem örülnék annyira, hogy barátja van, de ez van.Ha fel van világosítva,akkor akkora nagy baj nem lehet.

2017. jún. 11. 17:19
 14/59 anonim ***** válasza:
39%

15 évesen még nem!

aztán az lesz hogy hozzászokik a jóhoz, és azt veszed észre hogy mindennap ott akar aludni idővel...

2017. jún. 11. 17:21
 15/59 anonim ***** válasza:
40%
A fa sz nappal is feláll...
2017. jún. 11. 17:27
 16/59 anonim ***** válasza:
39%

bonyolult kérdés, én nem jó szívvel engedném el, de ha együtt akarnak lenni, akkor úgyis megszervezik valahogy, valahol napközben

most legalább a srácnál lennének, nem pedig ki tudja, hogy hol

2017. jún. 11. 17:38
 17/59 anonim ***** válasza:
52%
Igen, megoldjak mashol is , ha akarjak, de 15 evesen biztosan nem asszisztalnek hozza! Sajat szobajukban a helyuk ejjel.
2017. jún. 11. 17:45
 18/59 anonim ***** válasza:
76%

Én mikor 20 éves voltam volt egy 16 éves barátnőm és kb. már fél év után biztos, hogy aludt nálam. Jártunk 4 évet utána, jó volt, szép volt,de nem ilyen részletkérdéseken múlik,hogy valakiből milyen ember válik. Ja persze, dugás lesz a vége,de azt nem lehet úgyse megakadályozni :D

Egy gyereket az első 7-8 évében kell "megnevelni" átadni neki azokat az értékeket,amik fontosak. Aztán utána már egyre nehezebb az otthoni nevelés,minták megtanulása, mert a külső tényezők (iskola,barátok) befolyásolják, de még 11-12 éves korig azt mondom ragad rá valami. Utána már cseszheti az ember,ha addig nem nevelt normális gondolkodású fiatalt, már csak a "saját hibájából tanulhat-ban" bízhat.

Tehát minden ilyen "elengednétek-e a gyerekemet" kérdést innen nézve kell megközelíteni.És itt most nem arra gondolok,hogy ha elengeded biztos szex lesz a vége,ha nem engeded el,akkor meg nem. Teljesen mindegy,hogy 15 vagy 17 évesen veszti el a lány a szüzességét, mert ha normális gondolkodású,erkölcsű lányt neveltél belőle,akkor úgy sem fogja magát odadobni mindenkinek, vagy akárkinek. És ugyanez áll a bulizás,pia,tanulás meg minden témára kivetítve,ha értékes embert neveltél,akkor megbízhatsz benne ilyen téren.

2017. jún. 11. 18:14
 19/59 anonim ***** válasza:
38%

Ha a lány meg van nevelve, akkor nem lesz dugás a vége,mert tudja,hogy ez nem 15 éveseknek való.

Ha nincs, akkor a suli wc-szex szintjére is képesek leakacsonyodni, már aki.

2017. jún. 11. 18:35
 20/59 anonim ***** válasza:
45%

nem engednénk el.

szerintem a szülők dolga biztonságos hellyé tenni a családot, ahol egy 15 éves (azaz nagyon fiatal) lánynak még erzelmileg is szüksége van arra, hogy a Szülei féltsék őt.

... arról nem is beszélve, hogy ha mégis elcsábulnak a fiatalok és véletlen 15 évesen lesz terhes?

Ráérnek még ezekkel a dolgokkal, annyi más dolog van még a világon.

Mindenki aludjon a saját otthonában...:)

2017. jún. 11. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!