Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak hogy a barátjánál aludjon? Már több, mint egy éve járnak.
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 16:29
2/59 anonim válasza:
Így is, úgyis dugás lesz a vége, szóval ha nem engeded meg az együtt alvást, dugnak máshol - és azért mégis csak jobb egy ágyban, mint a koszos iskolai budiban, nem?
3/59 anonim válasza:
szerintem simán ott aludhat pláne ha a szülei bírják is a srácot
szex meg nem biztos h lesz, de ha mégis inkább normális körülmények között mint a suliwcben
5/59 anonim válasza:
Nem Lillácska, tanuljatok meg várni.
6/59 anonim válasza:
Ha valamennyire ismerném a srácot és a szülőkkel is találkoztam volna már akkor persze.
7/59 sweetchocolate válasza:
Nem. 18 eves koraig nem engednek meg ilyeneket. Amugy is ugy nevelnem, hogy ne legyen konnyuveru, es ugy gondolom magatol nem akarna ilyeneket csinalni. Fontosnak tartom az erkolcsot pl.
23/f
8/59 anonim válasza:
Nem. Szerintem ne engedd, hogy tömegember (átlagtini, aki azt csinálja, amit sokan mások) legyen belőle.
9/59 anonim válasza:
Nekem 16 évesen megengedték. És nem dugás lett a vége. Ha bízol a lányodban és a fiúban, akkor igen.
10/59 anonim válasza:
Nem engedném meg.
16-17 éves lenne elgondolkodnék rajta, de 15 évesen még korainak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!