Hogyan vegyem rá hogy költözzön ki a konyhából?
Koszonom mindenkinek a valaszat!
Sajnos a mamat nem tudom es nem is akarom bevonni, vele sokkal csunyabban viselkedik mint velem. Apa, a noverem szintugy. Noverem nem is beszel vele 2 eve, apa is csak akkor ha nagyon muszaj.
Azt mar megcsinaltam hogy elpakoltam az osszes ruhajat a haloban levo szekrenybe de visszahordta. Felajanlottam hogy segitek felkoltozni, sot az egyik expasija is felajanlotta hogy felcipeli a hon szeretett kanapet, de nem.
Ha megprobalok beszelni vele szamara kellemetlen dolgokrol akkor elkezd engem cikizni hogy haszontalan vagyok, vagy a multkor meg leszbikus voltam annak ellenere hogy decemberben szakitottam a baratommal akivel masfel evig voltunk egyutt... Nagyon banto dolgokat tud a masik fejehez vagni, en meg nem vagyok ilyen, ha latom hogy dilis csak otthagyom. Nem eri meg elb*szni a napomat azzal hogy azon stresszelek miket hord ossze.
Ha hagyod magad nemfog valtozni semmi.
Szoval elo szepen a tepsit es fazekat es fozz amit jolesik.
2 opcioja marad: koltozik a haloba vagy kipakolja a konyhat. Ha az utobbi akkor neki van lehetosege normalisan etkezni?
Mivel elmondtuk az összes törvényes lehetőséget, amit így ismeretlenül gondoltunk a helyzetről és mert agyonütni nem szabad, nem marad más hátra, mint hogy őszinte sajnálatunkról biztosítunk.
Gondolom, te is azért írtad ki a kérdést, hogy kiönthessed a lelked és megkönnyebbülj!
Hát kedves Kérdező, fel a fejjel...!
Valszeg igen.
Egyik rokonom is ilyen, álló nap kajál. Már van vagy 100 kiló (a 163 centijéhez), de éjjel is kizabálja a hűtőt - aztán meg rinyál, hogy nincs pénze.
Anyud lusta, egyszerűbb így neki, de én piszkosul szégyellném magam a helyében, hogy lyen igénytelen trampli hájas lettem, aki ráadásul magasról szarik mindenkibe.
Én elköltöznék a helyedben, mert ez nem élet, hogy ő a kiskirály, neked kss van, holott felesben megy a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!