Hogyan vegyem rá hogy költözzön ki a konyhából?
"Lehetséges hogy azért ilyen mert túlsúlyos "
Valószínűleg már nem bír felmenni a lépcsőn a nagy se. gével!
Ráadásul naponta többször is kellene.
Mivel kettőtöké a ház, közöld vele, hogy zavaró a tevékenysége, mivel nem rendeltetésszerűen használja a ház helységeit, a te életedet zavarja és ha nem változtat rajta, akkor megteszed a szükséges intézkedéseket.
Nevezetesen, hogy pert indítasz "közös tulajdon megszüntetése" címén és abból ő csak rosszul fog kijönni, tehát jobban teszi, ha a cuccaival elfoglalja az egyik hálószobát és megpróbál normális ember módjára élni.
1 Bekattant attól, hogy elhagyta a férje
2 Lusta, igénytelen, dagadt nő, és ott d*glik, ahol a kaja van.
Ne megkérd, hanem közöld vele, hogy anya most szépen segítek neked, és átköltözöl az egyik hálószobába! Ha ez nem használ akkor amíg dolgozik te magad pakold át a cuccát! Ha hazajön és problémázni kezd, akkor először finoman, majd ha kell erélyesen mondd meg neki, hogy attól mert ő igénytelen, te nem fogsz úgy élni, mint az állatok, és szedje már össze magát!
Kedves Kérdező, 5-ös vagyok.
Én azért egy alapos beszélgetés után anyáddal, amin jelen vannak a testvére és a nagymamád is, csak megindítanám azt a pert, ha semmi nem változik.
Az idő megy, a per is halad a maga útján, aztán csak megszületik az ítélet. Ha az egyik fél nem akar közösködni, akkor nincs az az Isten, aki erre rákényszerítheti, különösen, ha a másik fél egy totál antiszociális személyiség, ezért veszítenivalód nincs!
Próbáljatok egyesült erővel hatni rá, ha nem megy, akkor egye meg amit főzött!
Igaza van a 8-asnak, én csak annyival egészíteném ki, hogy nem csak a cuccát, de az ágyát is felvitetném a hálóba valakikkel, amikor nincs otthon.
Akkor kénytelen lesz ott lefeküdni, mert csak nem teszi meg, hogy az ebédlőben lefekszik a földre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!