Hogyan mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rossz gyerek, nem drogozok, nem iszok, nem hazudozok, nem rosszak a jegyeim, semmi bűnöm nem volt még, de apám mégis úgy kezel, mintha én lennék a világ legrosszabb gyereke. Pofozott meg amiatt, mert kaptam egy kettest. Folyamatosan azt mondogatja nekem, hogy ő mennyire nem bízik bennem. De most ezektől eltekintve szeretném legalább anyukámnal elmondani, hogy lányként egy másik lány tetszik, és majd a közel jövőben találkoznánk, csak van köztünk 200 km.

Félek, hogy mit reagálna, mivel mindig csak arról beszélt, hogy nekem barátom lesz, aztán férjem, gyerekeim stb. Ha el is tudom neki mondani, lehet, hogy azonnal menne apámhoz, aki jobbik esetben csak megpofoz, vagy elveszi a telefonomat, rosszabbik esetben eltilt a lánytól, amit nagyon nem szeretnék, kicsit több ez már tetszésnél, és nem szeretném elveszíteni.

2017. jún. 7. 20:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nyáron leszek 17
2017. jún. 8. 04:11
 12/13 anonim ***** válasza:

De miért kéne tudniuk, hogy randira mész? Egy ismerősöddel szeretnél találkozni, kész. Én simán elmentem ennyi idősen az ország másik végébe barátnőzni (mármint nem _úgy_, hanem tényleg barátok voltunk), pedig nekem baromi szigorú anyám van.

Ha tényleg komolyabb lesz ez barátságnál, ha kölcsönös a vonzalom, ha kapcsolat lesz belőle, akkor bőven ráérsz elmondani a dolgot.

Normál esetben a pasikat sem jelented be otthon csak azért, mert telefonszámot cseréltetek, majd akkor, ha már találkoztatok és tényleg lesz belőle valami, nem? :)

Találkozó szempontjából meg még könnyebb dolgod is van, nem kell hazudozni, hogy kivel találkozol.

2017. jún. 8. 11:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz magadnak, akkor elfelejted ezt az egészet. Nem azzal van a baj, hogy mindketten lányok vagytok, hanem, hogy a távkapcsolatok halálra vannak ítélve. Logikusan gondolj bele: tudod te mennyibe kerül a vonatjegy 200 km-re? kb 4-5000 Ft a retúr. Van erre pénzetek heti/ kétheti szinten? Aztán mikor találkoznátok? Az iskolából ugye nem hiányozhatsz, tehát marad a hétvége, ami nem sok. Mit mondasz a szüleidnek, hol töltöd az összes hétvégédet? Később szexelni hol fogtok?

Ennek addig vess véget, amíg el nem mélyül. Ha annyira lányokkal akarsz ismerkedni, regisztrálj fel egy társkeresőre, és keress olyat, aki a közeledben van.

2017. jún. 8. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!