Hogyan mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rossz gyerek, nem drogozok, nem iszok, nem hazudozok, nem rosszak a jegyeim, semmi bűnöm nem volt még, de apám mégis úgy kezel, mintha én lennék a világ legrosszabb gyereke. Pofozott meg amiatt, mert kaptam egy kettest. Folyamatosan azt mondogatja nekem, hogy ő mennyire nem bízik bennem. De most ezektől eltekintve szeretném legalább anyukámnal elmondani, hogy lányként egy másik lány tetszik, és majd a közel jövőben találkoznánk, csak van köztünk 200 km.

Félek, hogy mit reagálna, mivel mindig csak arról beszélt, hogy nekem barátom lesz, aztán férjem, gyerekeim stb. Ha el is tudom neki mondani, lehet, hogy azonnal menne apámhoz, aki jobbik esetben csak megpofoz, vagy elveszi a telefonomat, rosszabbik esetben eltilt a lánytól, amit nagyon nem szeretnék, kicsit több ez már tetszésnél, és nem szeretném elveszíteni.

2017. jún. 7. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ne kapkodd el az elmondását a jelenlegi helyzetnek. Ha találkozol a 200 km-re lakó lánnyal, még változhatnak a vele kapcsolatos érzéseid. Hm? Ne terheld egyelőre a bizonytalannal a szüleidet. Kinek lenne jó az? Legkevésbé neked.

Gondold át.

2017. jún. 7. 20:11
 2/13 anonim válasza:
100%
Valószínűleg nem kéne ilyenekre buzdítsalak, de mi lenne, ha egyelőre azt mondanád, hogy csak a barátod? Aztán később, ha a kapcsolatotok komolyabbá válik, ráérsz még otthon mint a szerelmedet bemutatni, úgy talán a szüleid is könnyebben elfogadnák.
2017. jún. 7. 20:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy így nem tudok vele találkozni. Mivel soha sehova nem engednek el, pár havonta mehetek valahova, mindent megszabnak. Azt biztosra tudom, hogy leszbikus vagyok, leginkább ezt mondanám el, viszont jelen pillanatban ehhez egy személyt is tudok fűzni.
2017. jún. 7. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Elég nyilvánvaló, hogy azért menekülsz a férfiaktól (egyelőre), mert az apáddal ilyen a viszonyod.
2017. jún. 7. 20:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne mondd el, mert még nagyon megbánhatod. Max akkor, amikor már nem velük élsz.
2017. jún. 7. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha még nem vagy 18 éves és a szüleidtől függsz, tehát amíg nem vagy teljesen önálló, szerintem inkább ne mondd el, csak maximum akkor, ha már olyan komolyra fordult a dolog. Ha mégis elmondod azt, hogy leszbikus vagy, akkor sem biztos, hogy előnyös, ha rögtön megemlíted nekik azt a lányt aki tetszik neked.
2017. jún. 7. 20:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha nem mondom el, akkor hogy találkozzak vele?
2017. jún. 7. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Elkísérnek a találkozóra?
2017. jún. 7. 20:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem
2017. jún. 7. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, elárulod hány éves vagy?
2017. jún. 7. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!