Hogy mondjam el nekik?
Mindig is furcsán görbült a hátam, de ezt mindenki gúny tárgyányak vette: "kiveti a fenekét" ám nem, nem igy van, én tapasztaltam és tudom hogy lordozisom van. Az a hogyan fel kell rángatnom a nadrágot és amilyen kellemetlen a menés... Mindig nevetség tárgya voltam mindennel. A szüleim sohasem törödtek velem, mikor a özelemben vannak, akkor is csak dohányoznak. Életem meghatározó szakaszin a nagymamám volt velem, nagyon szeretett és sajnálta hogy ilyen szörnyetegek a szüleim. Mindig szalkakrumplit adott, mert azt nagyon szerettem. De igy a normális étrendem is felborult... Mára igy látom magam: karikalábó, lordozisos, görbeújju, kapafogú, férfiarcu lány. A szüleim utálnak orvashozvinni, a napokban szakadt le egy anyajegy, 2 heti könyörgés után nézhette meg a háziorvas. Mikor megmutottek joindulattu dganattal anyám elsirta magát hogy milyen drága volt a mutet. Am ok jol keresnek, cigiznek, apam alkoholista... A lordozist mindenkepp kezeltetni akarom, durva is lehet.
14 éves, depis lány
Szia!
Teljesen megértelek, nálam is ugyanez folyik.
Nyugodtan menj el orvoshoz egyedül is, nem kell nekik szólni, szólj a védőnőnek/háziorvosnak, hogy írasson ki gyógytornára. Ne aggódj, minden rendben lesz! :)
amúgy mellékesen megjegyzem, hogy nekem lúdtalpam, enyhe gerincferdülésem van, nálam is tojnak rá, és nagyon rendellenes fogsorom van, a saját anyám csúfol, hogy kapafogú. gyűjtöttem egy kis pénzt(reggeli pénzekből, szülinapi/névnapi pénzekből) és megcsináltatom a fogamat. remélem.
16/L
ha szeretnél beszélgetni erről, kiönteni a szívedet, nyugodtan írj!
neked nagyon nem stimel valami a fejedben
szedj magnéziumot, halolaj, citromfű tea sok mozgás
biztos, hogy nem vagy olyan, mint aminek leírtad magad.
első feladat, hogy ne szidd magad, ne mondj magadra olyanokat, amiket egy jó barátnak nem mondanál.
próbálj meg megbarátkozni magaddal, és szeretettel fordulj magadhoz. ezt gyakorolni kell, de nagy haszna van.
14 évesen egyébként már nem kell szülői kíséret, elmehetsz az orvoshoz egyedül. járjál úszni, gyógytornára, 14 évesen még könnyen változik a test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!