Hány évesen engedtek el először szórakozóhelyre?
17 évesen voltam először szórakozóhelyen, persze addigra kocsmákban jártam már, szóval semmiről nem maradtál még le.
Illetve lehet azért nem engednek még mert tudják hogy a disco 3/4-e be van dizájnerezve.
Az én szüleim annak örültek volna, ha elmegyek szórakozni 16 évesen, de engem jobban érdekelt a programozás... Karrierem így lett, életem nem.
23/F
Én mindenkit felpontozok.
Mindeninek más a szórakozás , nem kell ezért leszólni azt sem aki otthon megnéz egy filmet ,de azt sem aki minden héten clubbokba jár..
Sajnállak utolsó:(
Legyen már töke annak az egyénnék, aki lepontozza azt, hogy én vagy mas 14 evesen mehetett kifele... miert fáj ez Neked?
Es Te másik aki azt irta, hogy primitiv dolog discoba járni.... szerintem.meg a felfogasod primitiv, hogy Te azthiszed, higy a discoba járás egyenlő az alkohol fogyasztással, és a drogozással....
Egyik lepontozó tenyleg elmondhatná az igazságot, hogy miért fáj neki ez...
"Elég primitív, akinek a kocsma / diszkó = szórakozás"
Nekem régen volt sok ilyen tapasztalatom lányokkal. Felsoroltam hogy miket szeretek, mi számomra a kikapcsolódás. Makettezés, horgászás, olvasás, túrázás vagy csak egy sima séta a természetben.
Erre megkaptam hogy szórakozni, kikapcsolódni nem is szoktál? Mondom te mit tartasz annak? Hát buli, disco...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!