Sokáig egyedülálló apaként neveltem a kislányomat, most azonban betoppant a szerelem. Hogyan mutassam be a lányomnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 37 éves férfi vagyok, van egy 7 éves lányom. Nálam van elhelyezve, az anyukája viselkedése sajnos nem megfelelő, néha látja, de... hát igen. 2 éve egyedül nevelem, nagyon apás. Ez idő alatt csak alkalmi kapcsolataim voltak, egyiket sem láttam. Most azonban megismerkedtem egy 27 éves gyermektelen nővel, akivel nagy a szerelem, már azt is tervezzük, hogy hozzánk költözik. A kislányomnak még nem tettem róla említést, de már előre félek, hogy féltékeny lesz és "fúrni" fogja a kapcsolatunkat. Szerintetek mi ilyenkor a megfelelő "tálalás"? Valaki volt már hasonló helyzetben? Ne értsetek félre, nem vagyok olyan szinten tityi-totyi, hogy nem merek egy ilyen tényt leközöli a saját gyerekemmel :) csak szeretném, ha a lehető legjobban sülne el, illetve szívesen vennék tapasztalatokat. Köszi!2017. máj. 25. 12:58
21/21 anonim válasza:
19-est lepontoztátok,pedig igazat szólt! :)
Amúgy mizu kérdező?Minden happy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!