Sokáig egyedülálló apaként neveltem a kislányomat,
most azonban betoppant a szerelem. Hogyan mutassam be a
lányomnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 37 éves férfi vagyok, van egy 7 éves lányom. Nálam van elhelyezve, az anyukája viselkedése sajnos nem megfelelő, néha látja, de... hát igen. 2 éve egyedül nevelem, nagyon apás. Ez idő alatt csak alkalmi kapcsolataim voltak, egyiket sem láttam. Most azonban megismerkedtem egy 27 éves gyermektelen nővel, akivel nagy a szerelem, már azt is tervezzük, hogy hozzánk költözik. A kislányomnak még nem tettem róla említést, de már előre félek, hogy féltékeny lesz és "fúrni" fogja a kapcsolatunkat. Szerintetek mi ilyenkor a megfelelő "tálalás"? Valaki volt már hasonló helyzetben? Ne értsetek félre, nem vagyok olyan szinten tityi-totyi, hogy nem merek egy ilyen tényt leközöli a saját gyerekemmel :) csak szeretném, ha a lehető legjobban sülne el, illetve szívesen vennék tapasztalatokat. Köszi!
"Ezt az összeköltözést...nem húznánk évekig, mivel a hölgy nem budapesti, én viszont igen"
Azért nem ártana tisztáznod magadban is, hogy a hölgy "csak" beléd szerelmes-e, avagy a lakásodba is??!
Azután "véletlenül" ott lesz egy újabb gyerek...
Na akkor kerül majd nehéz helyzetbe a kislányod!
(Meg te is.)
2017. máj. 25. 15:42
12/21 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám, hogy a lakásomba szerelmes. Az meg, hogy idővel lenne közös gyerekünk... természetes. Szeretnék majd még gyereket.
2017. máj. 25. 15:48
13/21 anonim válasza:
Szia:) figyelj szerintem előbb beszélj vele erről aztán ha ugy látod hogy megérti a dolgot kérdezd meg hogy van e kedve találkozni vele:) aztán közös programok ha azt látod hogy jól kijönnek:) de éreztesd a lányoddal hogy ő a legfontosabb az életedben:) tapasztalatból mondom mivel az én szüleim is szét mentek apumnak lett egy kapcsolata és voltak viták meg félreértések! Ennek kb egy hónapja vége (mármint a kapcsolatának) azóta sokkal jobban megértjük egymást! A legfontosabb hogy akármilyen szerelmes is vagy a lányod legyen a legfontosabb és ezt éreztesd is vele:) remélem tudtam segíteni és sok boldogságot kívánok:)
20/L
2017. máj. 26. 13:53
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget - itt és privátban is! Meséltem a kislányomnak róla, abszolút jól fogadta. Ma este pedig találkozni is fognak néhány órára.
2017. máj. 26. 15:15
15/21 anonim válasza:
Milyen volt a találkozás?
2017. máj. 26. 22:44
16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jól elvoltak szerencsére. :) Utána itthon kérdeztem a lányom, hogy milyennek találta és azt mondta, hogy nagyon aranyos és érdeklődött, mikor találkoznak legközelebb. :)
2017. máj. 27. 13:05
17/21 anonim válasza:
13as vagyok:) örülök hogy sikerült megbeszélni a lányoddal és hogy elfogadta:)) sok boldogságot kivánok nektek:))
2017. máj. 27. 13:08
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük! :)
2017. máj. 27. 13:11
19/21 anonim válasza:
Én úgy látom, egy huszonhét éves gyermektelen nő általában akkor kezd a tíz évvel idősebb, gyermekes pasikkal, ha túl sok más opciója nincs. A jó hír, hogy ebből következően több mindent fog elviselni, mint amit egy nő általában eltűrne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!