Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy osztálytársamat verik...

Egy osztálytársamat verik otthon a szülei. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Véletlenül tudtam meg, nem tettem le a telefont, miután beszéltünk, szóval igazából szégyellem is magam egy kicsit emiatt, hogy kihallgattam, de ez súlyos... Az édesanyja ordibált vele legalább fél órán át, hogy árulja el a matek jegyét, és közben verte, és fenyegette, hogy ha hazudik, még nagyobb verést kap. Az osztálytársam pedig sírt. Egyébként ő szellemileg kicsit el is van maradva tőlünk, néha hazudni is szokott, és szerintem ezen nem javít egy csöppet sem az, ahogyan a szülei viselkednek vele, sőt. Ő még soha nem mondta, hogy verik otthon, nincsenek barátai az osztályban, csak én beszélgetek néha vele, de én se túl gyakran :(( Mit tehetek érte, az jót tenne neki, ha beszélgetnék vele erről, vagy ha többet foglalkoznék vele? Gyámhatóságnak nem szívesen szólnék, az osztályfőnöknek se, ha nem muszáj...

2017. máj. 24. 19:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%

Mért hitted, hogy az országhatáron túlra nem lehet telefonálni? :-o

Internetezni is tudunk egymással, pedig külön országban vagyunk...

2017. máj. 24. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Ha van az iskolátokban gyerekvédelmi felelős, neki szólj, ha nincs, akkor az osztályfőnöknek vagy az igazgatónak. Névtelen feljelentést is tehetsz akár, ha nem akarsz belekeveredni, de valamit mindenképpen tenni kell, mielőtt késő lesz. Bűncselekményről szereztél tudomást, nem szabad szó nélkül hagyni.
2017. máj. 24. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!