Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők/Kamaszok! Szoktatok...

Szülők/Kamaszok! Szoktatok otthon meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
Úgy értem mondjuk,ha fürdőbe megy-jön valaki akkor nem okoz gondot,ha azt meztelenül teszi?Szülők,és kamaszok válasza is egyaránt érdekel.
2017. ápr. 29. 18:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem szoktam, mert szégyenlős vagyok. Egyedül a nővérem előtt nem. 14/L
2017. ápr. 29. 18:58
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Mármint bocsi félrepötyögtem. Egyedül a nővérem előtt szoktam.
2017. ápr. 29. 18:59
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Minket nem zavar egyáltalán. Sem a szüleimet,sem minket az ikertesómmal,aki fiú. 14/L
2017. ápr. 29. 19:00
 4/29 anonim ***** válasza:
30%
A fürdőben engedtessék meg, hogy meztelen legyek xD Máshol meg senki sem pucérkodik. (Kivéve szüleim mikor részegek és nem tudnak felöltözni de akkor is általában betakarom őket mert a húgom nem szereti az ilyesmit látni)
2017. ápr. 29. 19:05
 5/29 anonim ***** válasza:
38%

Hát az ilyenen mindig kiakadok hogy a gyerekek és szülők egymás előtt meztelenkednek persze nem az kisgyerekekre gondolok hanem a tizenakárhány évesekre.

Fürdőszoba és?? Nincs rajta ajtó??

Undorító és szerintem nem normális dolog.

2017. ápr. 29. 19:38
 6/29 anonim ***** válasza:
17%
Egyedül rendben van, de hogy a család közösen meztelenkedik hát az kicsit... Érdekes. :D De nem mondom azt, hogy nem normális.
2017. ápr. 29. 20:41
 7/29 anonim ***** válasza:
33%
Mindenki döntse el, mit tesz otthon, de (ez az én véleményem) szerintem abszolút nem normális az egymás előtt meztelenkedés (mármint nyilván nem a házastársakra gondolok, hanem gyerek-szülő). Ellenkező neműeknél a gyerek maximum 2-3 éves koráig, aztán takarodó egymás elől.
2017. ápr. 29. 20:56
 8/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem az alap, hogy ha emberek együtt laknak (legyenek egy család vagy lakótársak, akármi), akkor nem pucérkodnak egymás előtt feleslegesen, mivel tekintettel vannak egymásra, és mindenki gondolhatja, hogy a másik nem kiváncsi az én hátsófelemre vagy himbilimbimre miközben eszik, tévézik vagy akármit csinál.
2017. ápr. 29. 22:26
 9/29 anonim ***** válasza:
31%
Persze,szrintem egy normális családban nincs ebben semmi. De rengeteg konzervatív ember van,akik elfejeltik,hogy ruha nélkül születünk,mit is kellene takargatni. Vagy is inkább egyáltalán miről beszélünk? A természetességünket szégyeljük? Ez a mai társadalom,pedig régen ez természetes volt. Csak mára megjelent a megfelelési kényszer,mára a meztelenség tabu,tiltott dolog, Szomorú ez,egyáltalán nem vicces. :((
2017. ápr. 29. 23:19
 10/29 anonim ***** válasza:
39%
Ezek szerint sokaknak természetes, ha a család otthon együtt meztelenkedik. Oké, legalább tudom, hogy én vagyok a hülye. -.-" Szerencse, hogy csak eszerint az oldal szerint. És itt is csak a válaszolók egynegyede szerint, elvégre nem viccből vagyok annyi százalékon amennyin.
2017. ápr. 30. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!