Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők/Kamaszok! Szoktatok...

Szülők/Kamaszok! Szoktatok otthon meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
Úgy értem mondjuk,ha fürdőbe megy-jön valaki akkor nem okoz gondot,ha azt meztelenül teszi?Szülők,és kamaszok válasza is egyaránt érdekel.
2017. ápr. 29. 18:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Milyen megfelelési kényszerről zagyválsz te? Már az ősember is takargatta magát mindenféle bőrszerzeményekkel. Nézd meg a bennszülötteket akár. Megfelelési kényszer az az ájfónba pucsítás, a ruhában járás bocs de már pár ezer éve normális viselkedés.
2017. ápr. 30. 00:27
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
Szégyenlősség az, ha én nem akarom magamat pucéran mutogatni. Az nem az, ha én nem akarom mások pucér seggét nézni 0-24-ben. Sem idegenekét, sem családtagokét. Ezt a hippi dumát meg hagyjuk már, hogy ruha nélkül természetes. Mert amúgy az sem természetes, hogy éjfél körül ülsz a kivilágott szobádban és a számítógépeden társalogsz vadidegenekkel arról, hogy ki hogyan meztelenkedik.
2017. ápr. 30. 00:31
 13/29 anonim ***** válasza:
24%

Takargatta magát,az ősember,tényleg,honnan tudod? Tanárod mondta,úgy volt benne a tankönyvbe!??

Hát úgy,és te el is hiszed. Így tanították Neked,és amit mondanak az úgy van!

Hát jó én elfogadom mindenki véleményét,de komolyan mi van akkor ha valaki meglátja szüleit,gyerekeit meztelen!? Összeomlik a világ,sokkot kap,vagy mi??

2017. ápr. 30. 00:34
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudsz szöveget értelmezni? Nem arról van szó a kérdésben, hogy egyszer véletlenül meglátják egymást és összeomlik a világ, hanem arról, hogy rendszeresen meztelenek-e egymás előtt...

Attól még, hogy te a szüleidet, testvéredet, gyerekeidet akarod ruha nélkül nézegetni, még nehogy azt hidd már, hogy te vagy a normális és mindenki más hülye, aki nem :D

2017. ápr. 30. 00:42
 15/29 anonim ***** válasza:
71%

Nehogy reggel az úton a szemebjövő sávba menjél, mert hát a Kresz leírja, de mi az csak egy könyv meg egy oktató.

Akkor reggel szépen menj ki meztelen az utcára és úgy járkálj, ha ennyire együtt érzed magad a természettel. Majd a jó magyar nép megnevel pár strandpapuccsal elég hamar.

2017. ápr. 30. 00:49
 16/29 anonim ***** válasza:
24%

Te vitázol,elmondtam a véleményem,ha téged konzervativan,szégyenlőségre neveltek,az a szüleid hibája. Nem akarom bántani a szüleid,nehogy félre értsd!

Ezt is tanultad a suliban,ezt várja el a társadalom,mert ez a normális.

De én véleményem az,hogy családon belül nincs szégyenlőség,ha van akkor az az ő dolguk. De ebben nincs semmi elitélendő,rengetegen vannak otthon ruha nélkül,felnőttek,gyerekeik, és járnak nudista strandra családostul,gyerekeikkel,ami teljesen normális,csak a te neveltetésed,értelmi, érzelmi szinted ezt nem tudja elfogadni. De ez a Te dolgod.

2017. ápr. 30. 00:57
 17/29 anonim ***** válasza:
10%

15-nek.

Te nagyon okos,az egyik történelem,amit nem ismersz,nem csak te, senki!

Meg,hogy hasonlítasz egy kressz könyvet,a történelem könyvhöz?? Mert amit leírtak a történelem könyvbe aszerint közledeksz élsz!? Vagy mi? Te sem vagy képben!

2017. ápr. 30. 01:08
 18/29 anonim ***** válasza:
59%

Én képben vagyok, te vagy idióta. Kösz engem felneveltek, téged öltözködni se ezek szerint. 21. században vagyunk, modernizált emberek. Bár öltözködésünk szerint már Krisztus előtt is azok voltuk.

De hát ha te meztelenül akarsz lenni otthon családostsól hát legyél ki nem szarja le, de ne akard már ráerőltetni másra a hülyeséged, hogy márpedig az a normális és az öltöző ember az elnyomott. LOL, na én fekszem mert ez kiütött.

2017. ápr. 30. 01:15
 19/29 anonim ***** válasza:
27%
Én is fekszek,engem is lerágott ez a téma. Mindenkinek saját dolga,kit,hogy neveltek,tanítatták,és miben hisz,hogy akar élni, megfelelni a társadlmi elvárásoknak.Csak ha más másképpen gondolkodik azt sem szabad elítélni,hanem el kell fogadni. Jó éjt minkenkinek.
2017. ápr. 30. 01:22
 20/29 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk a 90 éves nagyanyám szokott pucéran mászkálni az előszobában, és mindig húzza maga után a melleit...
2017. ápr. 30. 05:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!