Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érjem el, hogy anyám...

Hogyan érjem el, hogy anyám ne szabjon határokat?

Figyelt kérdés

Elég sokat lolozok (az egy játék ) mostanában, és anyám úgy döntött, hogy elveszi a laptopom, vagy ha van laptopom akkor kihúzza a netet és eldugja a kábelt.

És azt mondta, hogy csak akkor kapom vissza mindkettőt, ha letörlöm a játékot..

Na és 16 éves vagyok, és rohadtul elegem van már ebből. Hiába kerestem felforgattam mindent a házban, nem találtam meg (most perpill a gépem nincs meg.)

Már várom hogy lelépjek fősulira és itt hagyjam ezt a nőt.

(csak anyámmal èlek)

és most nyugodtan jöhetnek a "úristen hogy mondhatsz ilyet" dolgok, nem fog érdekelni, mivel a miénk sosem volt egy rózsás anya lánya kapcsolat, mindig kiabál velem, sosem jó amit csinálok és most ez van.

Mit mondjak már neki?

Semmiképp nem fogom letörölni a játékot, mivel az az egyetlen örömöm az életben, azzal tudom lekötni magam

2017. máj. 24. 15:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
7%

Ha ilyen hüle gyerekem lenne már régen intézetbe vágtám volna, aztán játssza ott a királylányt.

Kis sz@ros, aki azt hiszi ennyi az élet....ott megtanulná, hogy otthon jó dolga volt, ahogyan a többi kis pártoló sz@ros is;)

Kezdje az életét onnan a nulláról és örülhet, ha szárnyas betétje lesz, nem hogy laptopja...örökségre meg ne is számítson...nesztek trendi felfogású agyatlanok:DDDD

2017. máj. 27. 08:38
 22/23 anonim válasza:

#21-es!

Gratuláunk! Ennél a kérdésnál te voltál a leggyökerebb! Tapsold meg magad! Ügyes vagy! 😂 😂 😂 👏 👏 👏

2017. máj. 27. 12:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Adom az előző véleményét :D :D
2017. máj. 27. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!