Hogyan érjem el, hogy anyám ne szabjon határokat?
Elég sokat lolozok (az egy játék ) mostanában, és anyám úgy döntött, hogy elveszi a laptopom, vagy ha van laptopom akkor kihúzza a netet és eldugja a kábelt.
És azt mondta, hogy csak akkor kapom vissza mindkettőt, ha letörlöm a játékot..
Na és 16 éves vagyok, és rohadtul elegem van már ebből. Hiába kerestem felforgattam mindent a házban, nem találtam meg (most perpill a gépem nincs meg.)
Már várom hogy lelépjek fősulira és itt hagyjam ezt a nőt.
(csak anyámmal èlek)
és most nyugodtan jöhetnek a "úristen hogy mondhatsz ilyet" dolgok, nem fog érdekelni, mivel a miénk sosem volt egy rózsás anya lánya kapcsolat, mindig kiabál velem, sosem jó amit csinálok és most ez van.
Mit mondjak már neki?
Semmiképp nem fogom letörölni a játékot, mivel az az egyetlen örömöm az életben, azzal tudom lekötni magam
Ha ilyen hüle gyerekem lenne már régen intézetbe vágtám volna, aztán játssza ott a királylányt.
Kis sz@ros, aki azt hiszi ennyi az élet....ott megtanulná, hogy otthon jó dolga volt, ahogyan a többi kis pártoló sz@ros is;)
Kezdje az életét onnan a nulláról és örülhet, ha szárnyas betétje lesz, nem hogy laptopja...örökségre meg ne is számítson...nesztek trendi felfogású agyatlanok:DDDD
#21-es!
Gratuláunk! Ennél a kérdésnál te voltál a leggyökerebb! Tapsold meg magad! Ügyes vagy! 😂 😂 😂 👏 👏 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!