Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érjem el, hogy anyám...

Hogyan érjem el, hogy anyám ne szabjon határokat?

Figyelt kérdés

Elég sokat lolozok (az egy játék ) mostanában, és anyám úgy döntött, hogy elveszi a laptopom, vagy ha van laptopom akkor kihúzza a netet és eldugja a kábelt.

És azt mondta, hogy csak akkor kapom vissza mindkettőt, ha letörlöm a játékot..

Na és 16 éves vagyok, és rohadtul elegem van már ebből. Hiába kerestem felforgattam mindent a házban, nem találtam meg (most perpill a gépem nincs meg.)

Már várom hogy lelépjek fősulira és itt hagyjam ezt a nőt.

(csak anyámmal èlek)

és most nyugodtan jöhetnek a "úristen hogy mondhatsz ilyet" dolgok, nem fog érdekelni, mivel a miénk sosem volt egy rózsás anya lánya kapcsolat, mindig kiabál velem, sosem jó amit csinálok és most ez van.

Mit mondjak már neki?

Semmiképp nem fogom letörölni a játékot, mivel az az egyetlen örömöm az életben, azzal tudom lekötni magam

2017. máj. 24. 15:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd abba LOL-t, menj el bulizni pasizni cigizni és egy hónap múlva sírva fog könyörögni, hogy loloz.
2017. máj. 24. 16:13
 12/23 anonim ***** válasza:
12%
Mi ez a nagy lepontozás? Nem sértő, mindkét felet megértem, ohmmmmmm.
2017. máj. 24. 16:16
 13/23 anonim ***** válasza:
30%

Mert vannak az értelmessek, akik tudják, hogy a lehető legrosszabb úton halad, es az anyjával ilyen tiszteletlen.

Es vannnak az ostoba kortársak a lúzerek akik zsigerből lepontoznak,.mert nehogy már a szülő beleszóljon a hisztis tini életébe....

2017. máj. 24. 16:23
 14/23 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 10-es

Azt gondolod a farok csóválja a kutyát?

Az anyukája bizonyára nem fog pitizni.

(remélhetőleg)

16 évesen a kedves játék függő - kérdező -, elé nem tennék vacsorát.

(anyukaként)

Játék, LOL játék helyet bizonyítsa be, hogy én hozom az alapanyagot, és képes e egy rántottát megcsinálni magának és bizonyos alapvető dolgokban Önálló e?

(az Interneten és a LOL-on kívül)

Az-az, ha ennyire nagyfiúnak érzi magát, bizonyítsa be, hogy a játékához, képes e az internetet és a mobil telefonjának számláját fizetni? - vagy legalább belesegíteni - Ha igen, akkor annyit LOL-zhat ameddig be nem kattan.

Hiszen akkor már Önellátó nagy fiú.

Közben az igazi élet elballag mellette?

2017. máj. 24. 16:31
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

"Semmiképp nem fogom letörölni a játékot, mivel az az egyetlen örömöm az életben, azzal tudom lekötni magam"

Lúúúúúzer.......

Nem érzed gáznak?

2017. máj. 24. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Egy anyának az a feladata a 16 éves lánya nevelése során, hogy bizonyos határokat megalkosson a gyermek jövője érdekében. Pl napi egy óra LOL ha rendesen tanulsz és rendben tartod a szobádat. Ha túlléped az időkorlátot vagy gyengén tanulsz (nem lesz fősuli) esetleg disznóól a szobád akkor jöhet a net megvonás és a laptop eldugás.

Elhiszem, hogy kamaszként utálod anyádat és el akarsz költözni otthonról. Azon gondolkodtál már, ha elköltözöl, akkor ki fog eltartani, mert lolozásból nem lehet megélni.

Kérdésedre válaszolva: sehogy.

2017. máj. 24. 16:48
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

"Az a nő" az anyád! - nem pedig cseléded!

Egyezz meg anyáddal, hogy tanuló lévén nincs kereseted, az ő általa biztosított anyagból főzöl magadnak, mosol magadra, takarítasz magad után - és a lakhatás fejében besegítesz neki a háztartásban!

A tanulásra és a felsoroltakra fordított idő után szabadidődben LOL-ozhatsz, amíg a röhögéstől meg nem szakadsz.

Ja igen, kell még vállalnod egy kis plusz munkát a telefonod és a neted díjának kompenzálására!

2017. máj. 24. 16:53
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Ez az egyetlen örömöd az életben?

Szegény fejed...És szegény anyád....

2017. máj. 24. 16:53
 19/23 anonim válasza:
11-es válaszoló a legjobb ! :D
2017. máj. 25. 13:08
 20/23 anonim ***** válasza:

Velem is ezt csinálta anyám (mondjuk nem húzta ki a netet :D) úgy oldottam meg, hogy a saját keresetemből vettem laptopot, telefont, így mostmár nem "szab határokat" Mondjuk nem értem az ilyen régi felfogású szülőket mint a kedves #16-os válaszoló :D :D Mintha az '50-es években élnénk :D :D

Ja, és amúgy átérzem a helyzeted ;)

Egy 16 éves srác

2017. máj. 25. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!