Hogyan érjem el, hogy anyám ne szabjon határokat?
Elég sokat lolozok (az egy játék ) mostanában, és anyám úgy döntött, hogy elveszi a laptopom, vagy ha van laptopom akkor kihúzza a netet és eldugja a kábelt.
És azt mondta, hogy csak akkor kapom vissza mindkettőt, ha letörlöm a játékot..
Na és 16 éves vagyok, és rohadtul elegem van már ebből. Hiába kerestem felforgattam mindent a házban, nem találtam meg (most perpill a gépem nincs meg.)
Már várom hogy lelépjek fősulira és itt hagyjam ezt a nőt.
(csak anyámmal èlek)
és most nyugodtan jöhetnek a "úristen hogy mondhatsz ilyet" dolgok, nem fog érdekelni, mivel a miénk sosem volt egy rózsás anya lánya kapcsolat, mindig kiabál velem, sosem jó amit csinálok és most ez van.
Mit mondjak már neki?
Semmiképp nem fogom letörölni a játékot, mivel az az egyetlen örömöm az életben, azzal tudom lekötni magam
Összegezzük, mondjuk reggel fél8- délután 2ig suliban vagy, hazamész és este 11ig nyomod?
Ez így tényleg nem egészséges, vagy legalább tegyél közéjük 1-2 óra pihenőt, próbálj meg anyukád kapcsolatán javítani.
Elköltözöl végre? És hova? Ha Budapestben gondolkozol, akkor 1 szoba 60e +rezsi (kb 80) és 3 emberrel osztozol.
És ehhez teszem, hogy pályakezdőként nem fogsz 200-400 ezreket keresni.
Sőt, hidd el, tudom miről beszélsz, 16 évesen én meg a CS-t toltam, anyámmal ez napi szintű vita volt, ahogy abbahagytam a CS-t, egyből jobb lett a kapcsolatunk.
Próbálj ki 3 napot LOL nélkül, lehet, hogy nálatok is javulni fog a dolog..
"Elég sokat lolozok (az egy játék ) mostanában, és anyám úgy döntött, hogy elveszi a laptopom, vagy ha van laptopom akkor kihúzza a netet és eldugja a kábelt."
Hajrá anyuka!
Add át neki.
Kit érdekel... most ezért 5 év múlva meg azért fogsz rinyálni, mert nincsenek barátaid, egyedül vagy, magányos vagy....
Hogy ezt megelőzzük, ne rinyálj, hanem elj társasági életet, lersze miután megirtad a leckéd, eza dolgod.....
Szimpatikus anyukád, üdv Neki. :)
6-os voltam.
Azt várod kérdező, hogy a % pontozásod megváltoztatja azt, hogy talán helyesen cselekedsz?
Szerintem függő vagy, és anyukád (akit "nő"-nek nevezel, és szerintem tiszteletlenül) jogosan aggódik.
Egyenlőre a lázadó korod békáját nyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!