Gyerekem nemsokara ballag, azt kerte az apjatol csinaljunk egy kozos fenykepet. Az én saram volt hogy elválltunk bö 10eve. Mit tegyek jo ötlet? Nem?
Figyelt kérdés
Az apukanak van regota egy baratnoje. ö nagyon haragszik ram amiert ezt tettem a voltferjemmel. Joggal, hisz megcsaltam, kihasznaltam=om. Es nem igazan szeretne hogy egy csaladi kep keszuljon. Mert elhatarolodik tölem minden ertelemben.A foton ö nem lesz rajta. érdekelne hogy ez a gyerekre milyen hatassal lenne a fenykep? Nem lehet hogy a gyereket mindig rosz erzes keritene hatalmaba? Nem csak azt akarja a gyerek hogy egyutt legyunk megint? Szerintetek?2017. máj. 24. 09:49
11/11 anonim válasza:
Nem kell ezt ennyire túlkomplikálni. Attól, hogy elváltatok, még ti ketten vagytok a legfontosabbak a fiadnak. Férjem 28 éves. Tavaly az esküvőnkön természetesen csináltunk olyan képet amin mi ketten vagyunk, illetve a férjem anyukája és apukája, akik kb. 20 éve elváltak. Gondolhatod, hogy nem azért mert a férjem egy percig is azt gondolja h újra együtt lesznek. Csupán szeretett volna egy olyan képet, amin a számára legfontosabb három ember van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!