Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhatja egy szülő azt...

Hogy mondhatja egy szülő azt a gyerekének, hogy örüljön, hogy elvitték orvoshoz? Nem ez a normális, ha valami baj van?

Figyelt kérdés

Folyton odavágják ezt nekem. Soha életemben nem jött meg rendesen a mensturációm, ami nem érdekelte a szüleimet. Volt, hogy fél évig nem jött meg, tudták, de annyit nem csináltak, hogy orvoshoz vigyenek. Jóformán gyerek voltam.

Most ugyanez volt. Fél évig nem jött meg, majd eléjük álltam, és megmondtam nekik, hogy beprogramáltatom magam és megyek.

3x kellett menjek 35 km-re tőlünk az orvoshoz.

Az orvos persze kivizsgálás után ez meg az a baj,ilyen és olyan gyógyszer kell rá.

Azóta nem egyszer hozzák ezt fel nekem, hogy örüljek, hogy fizették a gyógyszert és engedték, hogy elvigyem az autót.

Hogy lehey ilyesmit mondani valakinek? Ha akkot, amikor 14 évesen ez megtörténik velem, elvisznek, akkor nem lett volna semmi probléma, de nem foglalkoztak velem.

2017. máj. 20. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a kérdezőnek az a problémája, hogy gyerekkorában sem vitték dokihoz, ami nem normális. Ez igenis a szülő feladata, ráadásul egy tizenéves lány nyilván fél az első nőgyógyászati vizsgálattól. Az pedig gyerekként sem normális, hogy fél évig teljesen kimarad a menzesz, ebből felnőttkorban komoly problémák alakulhatnak ki.. Szerintem jogos a kérdező sértettsége.
2017. máj. 20. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Úgy látom sokan bajba vannak a szövegértéssel vagy hírből sem ismerik. A lánynak a szülei hozzá állása és szemrehányása a baja ami jogos. Nektek jól esne ez a szüleitektől ugye???? Ide kár bármit kiírni mert rosszaindulatú megazomorodott emberek vannak itt.

3# as voltam

2017. máj. 20. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

írtam egy rendes választ neked, amitől azt reméltem, talán segít összeszedni a bátorságod, és kezedbe venni a dolgot, és elmenj egyedül ahhoz az orvoshoz.

a kérdésemet törölték, talán nem járok így, ha mint sok más válaszoló, simogatlak kicsit a cuki tehetetlenségedben. így olvasd a többi választ is ;)

2017. máj. 20. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

A kérdezőt gyerek,tini korában nem vittek el nőgyógyászhoz.

Az én szememben megbuktak volna,mint szülők. Ez igenis nagy probléma ,és 16,17éves korodnan is kötelesek lettek volna elvinni nőgyógyászhoz ha olyan messz van. Anyukád,mint nő ezeket tudhatta voéna,hogy kell az orvoshoz menni, és ho gy ez nem nornális ha valakinel fél évig nem jn meg. Hormonális oka van, amit minél hamarabb kezelni kell és.nem a szőnyeg alá seperni.

Ha ilyen szinten nem.érdekelte őket a te egészséged akkor szégyelljék magukat.

Egy fiatal lánynak el kell magyarázni ezeket a szülei.

Ha lesz gyereked kérdező,én nem engedném a szüleid kázelébe azegysuer biztos. Nem érdemlik meg,hogy unokázhaddanak.

Miaztuk majdnem meddő is lehettél volna.

Vagy nagyon maradiak, vagy tanulatlanok.

De az ilyen emberek miért vállalnak gyereket. Felháborító

2017. máj. 21. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy tinit igenis az anyukája vigye el először nőgyógyászhoz. Az orvosnak, asszisztensnek nincs kapacitása meg kedvessége ahhoz, hogy elmagyarázzák, hogy mit hogy csináljon, meg ilyenek. Én először az anyukámmal voltam, és sokkal megnyugtatóbb volt, hogy tudtam, hogy kint vár engem.

Egyáltalán nem normális, hogy ezt reagálták.

2017. máj. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!