Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha tudnátok...

Ti mit tennétek, ha tudnátok hogy a fiatok csalja a menyasszonyát?

Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 06:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy egyáltalán honnan tudnám meg? Elmondja nekem? Ha elmondja annak ellenére, hogy teljesen tisztában van vele, hogy nem tartok igényt ilyen alja hazug emberek társaságára, akkor mit tudjak vele csinálni? Ha még buta is bónuszban, akkor így járt.

Amúgy is csak megszabadítanám egy nőtől, akit nem szeret, és nem majd x év után a házassága menne tönkre, ami kicsit komolyabb, mint szakítani a barátnőjével.

2017. máj. 16. 12:13
 32/37 anonim ***** válasza:
65%

31-es, te nem vagy komplett!

Mondjuk elmond neked valamit bizalommal a gyereked és rohansz továbbadni?

És mi az, hogy "megszabadítod" a menyasszonyától?

Hát tudod, te vagy az a tipikusan undorító anyós, akiről itt a számtalan kérdés születik.

Értsd már meg végre, NEM A TE DOLGOD!

Ne avatkozz bele az életükbe, majd ők megoldják!

Ha a fiad meg akar "szabadulni" a menyasszonyától, majd megteszi, te ne kavard a szart!

Ők majd rendezik egymás között ha kiderül, még az is lehet, hogy a lány megbocsájt, veled viszont nagy valószínűséggel- bónuszként, hogy téged idézzelek - egyik sem fog soha többé szóba állni és nagyon jól fogják tenni.

Mellesleg hánynom kell tőled!

2017. máj. 16. 12:25
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

"majd ők megoldják"

Hogyan? A pasi csalja továbbra is, a lányka elvan mellette, aztán éve múlva, lehetőleg már gyerek mellett borul a bili, és mindkettőnek tönkremegy az élete? Szuper megoldás.

Épp ez a lényeg: én a problémák kezelésében hiszek, és a gyerekemnek is ezt a hozzáállást igyekszem átadni. Az nem megoldás, hogy "höhö akkó' megcsalom ha valami nem működik, oszt kész".

Mellesleg már írtam, hogy nem 100%, hogy beleavatkoznék, lehet, hogy nem beszélnék a menyasszonyával. De az biztos, hogy a fiammal se, semmiről, és úgy gondolom, ehhez minden jogom megvan, és ez csak az én dolgom.

2017. máj. 16. 19:44
 34/37 anonim ***** válasza:
70%

33-as, te mérhetetlenül erőszakos vagy,... vagy van valamilyen betegséged!

Értsd már meg végre, hogy szülőként SEMMI KÖZÖD a felnőtt gyereked szerelmi életéhez, se pro, se kontra.

Ha eléd áll és konkrétan a tanácsodat kéri, akkor elmondhatod a meglátásaidat, de nem "nevelheted", nem zsarolhatod, nem fenyegetheted, de legfőképp a rád bízott titkát nem szolgáltathatod ki, ahogy pár bejegyzéssel ezelőtt akartad!

Ennyi a történet és nem több, ne ragozd, mert csak egyre rosszabb lesz, vedd már észre!

Amellett a pontszámaidat elnézve, a népszerűségednek sem használ.

2017. máj. 16. 20:20
 35/37 anonim ***** válasza:
4%

Véleményem csak lehet :D Vagy ha mondjuk a gyereked gyilkos, vagy alkoholista, vagy szerencsejáték-függő, vagy valami, akkor is mosolyogva ölelgeted, mert hogy felnőtt, nincs jogod beleszólni az életébe?

Jogom van eldönteni, hogy kivel állok szóba, milyen embereket tudok és akarok tolerálni.

Oké, abba megértem, hogy belekötsz, hogy szólnék a menyasszonyának, ez érthető, hogy nem fér bele mindenkinek. Rendben. De attól még csak rám tartozik, hogy kivel állok szóba, meg kivel nem. :D

Mindegy, látszik a százalékaimból, hogy akiben van egy kis gerinc, az már különcnek számít, és kinézi a társadalom, ne aggódj értem, már megszoktam, nem pazarlom tovább az időm ilyen emberekre.

Szép estét! :)

2017. máj. 16. 23:09
 36/37 anonim ***** válasza:
35%

Meg fogsz lepődni!

Ha a gyerekem alkoholista, szerencsejátékfüggő, drogos, vagy valami lenne, akkor is ölelgetném, bár nem mosolyogva, hanem szomorúan, de ölelgetném, mert ekkor lenne a legjobban szüksége rám, az édesanyjára.

Ha gyilkos lenne, nem ölelgetném, de még akkor sem tagadnám meg, mert az anyja vagyok, hanem védeném körömszakadtáig, az utolsó leheletemig.

Ennek köze nincs a gerinchez, vagy a gerinctelenséghez, minden jóérzésű anya így viselkedik, még ha számodra ez

újdonságnak számít is.

Természetesen neked jogodban áll egy megcsalás miatt kitagadnod a gyerekedet és nem állni vele szóba többé, de ezzel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

Remélem nincs gyereked és soha nem is lesz, mert belőled hiányzik minden anyai érzés.

Ha esetleg mégis van gyereked, - amit kétlek - hát nem irigylem!

Én még anya szájából ilyen ostoba, elvakult szöveget nem hallottam és ha van gyereked, nagy valószínűséggel visszakapod majd ezt a rideg bánásmódot, ami tanúsítasz.

Remélem, hogy csak hazudsz, hogy feddhetetlen színben tüntesd fel magad a Gyakori publikuma előtt (bár te soha nem hazudsz! :D) és csak szorult beléd némi anyai ösztön, mert így nagyon magányos és szánalmas öregségre számíthatsz!

2017. máj. 16. 23:35
 37/37 anonim ***** válasza:
6%

Csak azért válaszolok még egyszer, mert félreértettél: oké, lehet, hogy ölelgetnéd, de én úgy értettem, hogy CSAK azt tennéd, és soha nem is akarnál beleszólni, ugye?

2017. máj. 16. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!