Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anya hónapok óta...

Mit tegyek? Anya hónapok óta csalja apát, most meg apa elköltözött mert megtudta.

Figyelt kérdés
Apa ma leglátta anya telefonjában hogy megcsalja, és elköltözött.Közben tegnap véletlenül talaltam anya szektenyebe egy óvszert, (fogamzasgatlot szed) szóval a nemi betegségek miatt vehette, azt meg nem apámmal használja biztos.Anyám még most sem látja be hogy tönkre teszi az egész családot. Azt mondta: "de buta vagyok hogy ott hagytam a telefonom" és nem azt hogy "de buta vagyok hogy megcsaltam". De őszintén szólva apa sem egy túl romantikus ember. Anya is folyton veszekedik.Nem jó ez sehogy.. Mit tudnák tenni? Mit mondjak anyának?
2017. jan. 2. 16:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Te semmit ne tegyél.
2017. jan. 2. 16:07
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Egy nőnek fontos hogy érzelmileg is megkapja a házasságában a biztonságot - amit nyilván nem kapott meg, ilyenkor szoktak félrekacsintgatni. Nem mentegetni akarom anyukádat, mert ha ennyire szarul érezte magát apukád mellett akkor előbb válnia kellett volna, nem félrekefélni - de ahhoz hogy egy kapcsolat megmaradjon, meg jól működjön két ember kell. Mint esetetek mutatja az elcseszéséhez egyetlen ember is elég - ettől függetlenül ne csinálj semmit, a felnőttek dolga hogy rendezzék a kapcsolatukat, nem a tiéd.
2017. jan. 2. 16:15
 3/14 anonim ***** válasza:
25%

Mit keresett apád, anyád telefonjában?

Lehet, hogy az ilyen beteg húzásai miatt keresett anyád egy olyat, akit normálisnak hitt.

2017. jan. 2. 16:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem szokott turkálni a teleofnjába. Biztos megvolt az oka hogy most ezt tette
2017. jan. 2. 16:31
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem se kezdeményezz semmit, egyik szülődről se ítélkezzél se negatívan, se pozitívan.

Egy reálisan gondolkodó férfi tudja, hogyha nőjét hanyagolja akkor így jár. Nők meg lehet hogy sokat tépelődnek, de végül ilyen helyzetben csak ösztönösen cselekednek. Egészséges szexuális vágyakkal rendelkező embernél a testiség iránti vágy baromi erős, ha párja libidója jóval gyengébb, arra sajnos nem elég kompenzáció az hogy egyébként nagyon rendes, szorgalmas.

2017. jan. 2. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
8%
Semmit ne csinálj. Nem hiszem, hogy adnának egy gyerek szavára. Legalábbis én nem adnék, ha ilyen lennék, mint anyád. Sajnálom apud, együtt érzek vele, mert férfi vagyok.
2017. jan. 2. 16:55
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

2,5:

Az az igazán undorító a ti hozzáállásotokban, hogy elvileg a nőt védenétek ezzel a szöveggel, mondhatnám, hogy ha a férfi csalt volna, akkor meg szemét disznónak neveznétek, de valójában itt a nőkről mondotok egy olyan lealacsonyító véleményt, mint ha csak valamilyen gépek lennének, akiknek ha megvan a szükséges igényük, akkor jól működnek, különben meg nem.

Fogalmunk nincsen, hogy mi áll a háttérben, látatlanban hiába kritizáljuk egyik vagy másik felet, nem ismerjük a házasságukat.

2017. jan. 2. 17:04
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Te nem tehetsz semmit, és sajnos apukád sem. Ahogy látod a nők hozzászólásából, apád a hibás, mert nem ugrálta körül anyádat, mint egy szerelmes kamasz.

Érzelmi biztonságra NEM csak egy nőnek van szüksége, hanem a férfiaknak is.

Ha anyádnak nem volt elég a férje, akkor el kellett volna válnia, és nem szeretőt keresni. Tőle sem fog érzelmi biztonságot kapni.

Nő vagyok, és sajnállak téged és apukádat is.

2017. jan. 2. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Utolsóval értek egyet. Itt a legutolsó szemét, erkölcstelen nő is szánni való, nem az ő hibája volt, amit csinált, stb. Ám ha egy férfi csinálná ezt - de nem is kell ezt, elég egy apróság -, akkor rögtön szemét disznó, akitől el kell válni.
2017. jan. 2. 17:13
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
Még valami. A te érdekedben költözz apádhoz. Nagyot csalódnék a bíróságban, ha egy k..va előnyére döntenének. Nem mutat anyád jó példát.
2017. jan. 2. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!