Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anya hónapok óta...

Mit tegyek? Anya hónapok óta csalja apát, most meg apa elköltözött mert megtudta.

Figyelt kérdés
Apa ma leglátta anya telefonjában hogy megcsalja, és elköltözött.Közben tegnap véletlenül talaltam anya szektenyebe egy óvszert, (fogamzasgatlot szed) szóval a nemi betegségek miatt vehette, azt meg nem apámmal használja biztos.Anyám még most sem látja be hogy tönkre teszi az egész családot. Azt mondta: "de buta vagyok hogy ott hagytam a telefonom" és nem azt hogy "de buta vagyok hogy megcsaltam". De őszintén szólva apa sem egy túl romantikus ember. Anya is folyton veszekedik.Nem jó ez sehogy.. Mit tudnák tenni? Mit mondjak anyának?
2017. jan. 2. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

"Mit keresett apád, anyád telefonjában? "

Mit keres egy nő más férfi ágyában ? Joga volt a férfinak konkrét bizonyítékot keresni a riherongy ellen, hogy ne nézze tovább hülyének és hazudjon a család képébe.

2017. jan. 2. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Te semmit nem tudsz tenni.

Hány èves vagy? Van testvéred?

2017. jan. 2. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

Miért érzem úgy, hogy ebben neked is vastagon benne van a kezed?

Lehet, hogy a számtalan kiírt "Mit tegyek..." kérdés miatt?

"...véletlenül talaltam anya szektenyebe egy óvszert, (fogamzasgatlot szed) szóval a nemi betegségek miatt vehette, azt meg nem apámmal használja biztos"

2017. jan. 2. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Talán az anyud jó módjában nem tudott kihez fordulni.Vagy az apud fittyent hányt rá, és igy akart bizonyitani,hogy igen is tetszhet másoknak is.Elõfordulhat mindenféle verzió ,ha valaki megcsalja a párját.
2017. jan. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!