Ti mit tennétek, ha tudnátok hogy a fiatok csalja a menyasszonyát?
Látom, az ősanyák már minden normális választ leszavaztak. Persze, a saját gyerek mindenek előtt, akkor is, ha gerinc nem sikerült belé. Meg bármit csinál, nem lehet felelősségre vonni. Talán a rossz nevelés eredménye, hogy ennyire képtelen tisztelni egy nőt.
Természetesen elmondanám a menyasszonynak, a fiamat meg látni se bírnám ezek után.
Nem szeretnék túl sokat elárulni, de a mi családunkban is történt hasonló eset.Nem szóltunk semmit, szerintem akármennyire is közeli csalátag, nincs jogunk beleszólni.
Ha mindenáron bele akarsz szólni, akkor a fiaddal beszélj erről.A menyasszonynak semmiképp se mondd el, inkább a fiadat bíztasd arra,hogy legyen őszinte a nővel.
Beszélnék a fiammal, hogy ezt mégis hogyan gondolja, és ennyi.
Mást nem tehetek, a nőt nem az én dolgom beavatni - nem is biztos, hogy hinne nekem, mert "csak közéjük akarok állni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!