Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha tudnátok...

Ti mit tennétek, ha tudnátok hogy a fiatok csalja a menyasszonyát?

Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 06:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
61%
Semmit, az a kettőjük(hármójuk) dolga. De elgondolkodnék hogy jol neveltem e, és nem terveznék sok pénzt szánni az esküvőre/lakodalomra.
2017. máj. 11. 07:02
 2/37 anonim ***** válasza:
52%
Megmondanám a menyasszonyának. Legalább én legyek tisztességes.
2017. máj. 11. 07:12
 3/37 anonim ***** válasza:
50%
Ha megharagszik az igazság miatt, akkor takarodjon. Nekem nem kéne egy hazug, gerinctelen féreg gyerek. A megcsalás, mások kihasználása, becsapása nem fér bele az értékrendembe.
2017. máj. 11. 07:14
 4/37 anonim ***** válasza:
92%
Beszélnék fiammal.
2017. máj. 11. 07:24
 5/37 anonim ***** válasza:
96%
Beszélnék a fiammal.
2017. máj. 11. 07:37
 6/37 anonim ***** válasza:
37%

Látom, az ősanyák már minden normális választ leszavaztak. Persze, a saját gyerek mindenek előtt, akkor is, ha gerinc nem sikerült belé. Meg bármit csinál, nem lehet felelősségre vonni. Talán a rossz nevelés eredménye, hogy ennyire képtelen tisztelni egy nőt.

Természetesen elmondanám a menyasszonynak, a fiamat meg látni se bírnám ezek után.

2017. máj. 11. 07:37
 7/37 anonim ***** válasza:
65%
Na és az mekkora lesz, kedves Csaba, amikor kiderul, hogy a kedves menyasszony mindent tud és ennek ellenére is férjhez akár menni hozzá.
2017. máj. 11. 07:40
 8/37 anonim ***** válasza:
96%

Nem szeretnék túl sokat elárulni, de a mi családunkban is történt hasonló eset.Nem szóltunk semmit, szerintem akármennyire is közeli csalátag, nincs jogunk beleszólni.

Ha mindenáron bele akarsz szólni, akkor a fiaddal beszélj erről.A menyasszonynak semmiképp se mondd el, inkább a fiadat bíztasd arra,hogy legyen őszinte a nővel.

2017. máj. 11. 07:54
 9/37 anonim ***** válasza:
93%

Beszélnék a fiammal, hogy ezt mégis hogyan gondolja, és ennyi.

Mást nem tehetek, a nőt nem az én dolgom beavatni - nem is biztos, hogy hinne nekem, mert "csak közéjük akarok állni".

2017. máj. 11. 08:54
 10/37 anonim ***** válasza:
37%
közöld a fiaddal hogy fejezze be és mondja el vagy te mondod el, választhat
2017. máj. 11. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!