Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha tudnátok...

Ti mit tennétek, ha tudnátok hogy a fiatok csalja a menyasszonyát?

Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 06:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%
A világon semmit ez az ő kettejük-hármójuk dolga... a kedves #6-os Csabesznek üzenem, hogy se "ős" se "anya" nem vagyok, egyszerűen nem bukok a "rendpárti-konzervatív" felfogásra...
2017. máj. 11. 10:28
 12/37 anonim ***** válasza:
71%
A fiammal beszélnék erről, őt venném elő, hogy ezt mégis miért, hiszen nem ilyennek neveltem. A szüleimmel is ugyanígy voltam meg bárki mással, aki közel áll hozzám. Azzal beszéltem, aki félrejárt, hátha segít neki őszintébbnek lenni. A többi nem az én dolgom. Ha engem csalnak meg, sem várom el, hogy mások informáljanak kéretlenül.
2017. máj. 11. 10:29
 13/37 anonim ***** válasza:
43%
Beszélnénk a fiúnkkal, hogy ez mégis mi, nem egy hazug erkölcsi hulladéknak neveltük. Döntse el kit akar magának, a másikat pedig engedje el. Ha ő nem lépne, én elmondanám a menyasszonyának. Főleg hogy esküvőt terveznek...
2017. máj. 11. 10:40
 14/37 anonim ***** válasza:
51%

Ja és nem merem elolvasni a többi valaszt mert tuti van egy csomó "nem szólnék bele mert rájuk tartozik."

Milyen anya az aki végig tudja állni mosolyogva a fia esküvőjét, gratulálni a menyasszonyának, annak tudataban, hogy az félrelép? Akinek ez természetes az ne csodálkozzon hogy a fia sem lett egy normális ember.

2017. máj. 11. 10:44
 15/37 anonim ***** válasza:
38%

Két féle szitut tudnék elképzelni.

Ha a fiam valamiért egy alávaló mocskos tróger emberré nőné ki magàt és ezt úgy csinálná, meg mondanám neki vagy el mondja őszinte lesz vagy el dönti kit akar de ha egyik sem majd én el mondom. Ne vegye el egy másik embertől a boldogsághoz való jogát.

Ha pedig egy rendes becsületes jó lelkű fiú aki csak megbotlott akkor is le ülnék vele megkérdezném mi ez az egész és miért csinálja. Megpróbálnám meggyőzni hogy legyen őszinte, vállalja a felelősséget a tettei után.

Ebben az esetben nem biztos hogy szólnék a lánynak.

Bíznék abba hogy helyesen dönt.

Bár ha tovább csinálja mindkettőt akkor lehet hogy ahhh nem tudom ez annyira szar.

Sok mindentől függ amúgy hogyan cselekednék

2017. máj. 11. 11:42
 16/37 anonim ***** válasza:
67%
24 vagyok és bár menyasszonyom még nincs csak barátnőm, szerintem ha megcsalnám(nem tervezem, nem olyan ember vagyok), akkor anyám engem rituálisan kivégezne, az fix.
2017. máj. 11. 13:48
 17/37 anonim ***** válasza:
39%
#16, én meg az anyámat, ha 24 évesen is nevelgetni-terelgetni akarna, és venné a bátorságot, hogy belepofázzon a magánéletembe-párkapcsolatomba... de hát ízlések és pofonok...
2017. máj. 11. 13:52
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Csabesz, megvigasztallak, ilyen névvel esélyed se lenne nálam, ahhoz egy női név lenne a minimum...:)))
2017. máj. 11. 14:10
 19/37 anonim ***** válasza:

A fiam a gyerekem nyilván, de akkor sem helyes!

Beszélnék vele, hogy tényleg olyan jó ötlet-e ez a hàzassàg? Ha szeretné, nem csalnà meg, ha nem szereti, ne vegye el, ne hàzasodjanak össze, mert tönkreteszi a sajàt és a làny èletèt is.

Megpróbàlnék segíteni a helyzeten, de értésére adnám, hogy ilyen aljas viselkedèst azèrt rendszerint igyekeznek az emberek elkerülni!

2017. máj. 11. 17:50
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Én a fiamtól csak annyit kérdeznék, hogy ...

Szereti e a menyasszonyát?

Ha igen akkor miért csalja, ha nem, akkor miért akarja elvenni?

... és bár felnőtt ember, tehát nem szólhatok bele az életébe, de kérném, hogy még esküvő előtt tartson önvizsgálatot, hogy mit is akar tulajdonképpen, mennyire megalapozottak az érzései, mennyire gondolja komolyan a házasságot, mert abba nem fér bele a megcsalás.

Természetesen akárhogy is dönt, nem tagadnám ki, nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, nem húznám deresre.

2017. máj. 11. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!