Anyám nem enged meg nekem semmit, mit tegyek?
17 éves vagyok.
Be akartam festetni a hajamat szőkére,de ő csak a melírt engedte meg ,igy hát belementen hátha jó lesz de nagyon ronda,nemtetszik,elakarok menni befestetni világos szőkére,de hallani sem akar róla..
El szeretnék járni csináltatni gél lakkos körmöket,mert nekem hoszzúk a körmeim és jól nézne ki,nem engedi mert csak tönkretenné.
Nem akar elvinni kozmetikushoz kiszedetni a szemöldökömet mert hogy minek,nekem festeni se kéne,pedig nekem tiszta világos,ha nem festeném nem is lenne..
Kontakt lencsét akartam,mert már kb 8 éve szemüveges vagyok,és már unom,nemszeretem.több ismerősömnek is van akik velem egy idősek,vagy még nálam is fiatalabbak és régóta van nekik..
Ő még abba is beleszól hogy milyen ruhákat vegyek..nemvehetek szakadt nadrágot,ne vegyek bőrcipőt mert belerohad a lábam..
Egyszerűen nem bírom már,szeretem őt de nagyon ki tud ilyenkor hozni a sodromból..még ha 12-13 lennék és nem nemgedi meg ezeket nemszólok semmit..de már nemvagyok kis gyerek,30 éves koromba is meg akarja mondani majd mit szabad és mit nem?
Mit csináljak?
Anyukáddal megállt az idő, azt hiszi, hogy még 5 éves vagy.
Az ilyeneken nem segítenek a szavak, csak a tettek. Zsebpénz, majd beállítasz a szőke hajjal, a megcsinált körmökkel. Majd megszokja.
Drama...
Foglakozz a belsoddel a kulsod helyett
Gelkorom ? Mi hociponek ? .
Tanulj sportolj olvass szemoldokfestes helyett
Mi a fenének kell hajat festeni? Basszus, szedd ki a szemoldokod és fest be a kormod. Műszáj, mell nem kell?
Egyedül a kontaktlencse ami okés, ha tényleg akarod.
"már nem vagyok kis gyerek"
Hát pedig pont annak tűnsz a "gonosz anyuci nem visz el kozmetikushoz" szöveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!