Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged meg nekem...

Anyám nem enged meg nekem semmit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.

Be akartam festetni a hajamat szőkére,de ő csak a melírt engedte meg ,igy hát belementen hátha jó lesz de nagyon ronda,nemtetszik,elakarok menni befestetni világos szőkére,de hallani sem akar róla..

El szeretnék járni csináltatni gél lakkos körmöket,mert nekem hoszzúk a körmeim és jól nézne ki,nem engedi mert csak tönkretenné.

Nem akar elvinni kozmetikushoz kiszedetni a szemöldökömet mert hogy minek,nekem festeni se kéne,pedig nekem tiszta világos,ha nem festeném nem is lenne..

Kontakt lencsét akartam,mert már kb 8 éve szemüveges vagyok,és már unom,nemszeretem.több ismerősömnek is van akik velem egy idősek,vagy még nálam is fiatalabbak és régóta van nekik..

Ő még abba is beleszól hogy milyen ruhákat vegyek..nemvehetek szakadt nadrágot,ne vegyek bőrcipőt mert belerohad a lábam..

Egyszerűen nem bírom már,szeretem őt de nagyon ki tud ilyenkor hozni a sodromból..még ha 12-13 lennék és nem nemgedi meg ezeket nemszólok semmit..de már nemvagyok kis gyerek,30 éves koromba is meg akarja mondani majd mit szabad és mit nem?

Mit csináljak?

2017. máj. 4. 21:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
44%

Anyukáddal megállt az idő, azt hiszi, hogy még 5 éves vagy.

Az ilyeneken nem segítenek a szavak, csak a tettek. Zsebpénz, majd beállítasz a szőke hajjal, a megcsinált körmökkel. Majd megszokja.

2017. máj. 4. 22:00
 2/37 anonim ***** válasza:
49%
Nem akarja, hogy tucat ri.anc légy...
2017. máj. 4. 22:02
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy fontosabb dolgokra kell a pénze. Menj el dolgozni és fizesd magadnak az "extra" dolgokat.
2017. máj. 4. 22:07
 4/37 A kérdező kommentje:
Kapok zsebpénzt,és van is spórólt pénzem nem is kevés..de szerintem arra is képes lenne hogy bezár a lakásba..
2017. máj. 4. 22:11
 5/37 anonim ***** válasza:
49%

Drama...

Foglakozz a belsoddel a kulsod helyett

Gelkorom ? Mi hociponek ? .

Tanulj sportolj olvass szemoldokfestes helyett

2017. máj. 4. 22:16
 6/37 anonim ***** válasza:
57%

Mi a fenének kell hajat festeni? Basszus, szedd ki a szemoldokod és fest be a kormod. Műszáj, mell nem kell?

Egyedül a kontaktlencse ami okés, ha tényleg akarod.

2017. máj. 4. 22:19
 7/37 anonim ***** válasza:
40%
A zsebpénzedet is anyád(ék) keresik meg. Ha már ténylegesen SAJÁT kereseted, pénzed lesz már nem fog tudni beleszólni, hogy mire költöd.
2017. máj. 4. 22:25
 8/37 Fatal_3rror_ ***** válasza:
55%

"már nem vagyok kis gyerek"

Hát pedig pont annak tűnsz a "gonosz anyuci nem visz el kozmetikushoz" szöveggel.

2017. máj. 4. 22:30
 9/37 anonim ***** válasza:
58%
Ne osszátok már itt az észt. Amiket a Kérdező itt felsorolt, nem feltétlenül ribi kellékek, főleg nem egy 17 évesnek.
2017. máj. 4. 22:31
 10/37 anonim ***** válasza:
22%
Nem hát, pont higy a ribi kellék alapjai!
2017. máj. 4. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!