Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha ezt érzem?

Mit csináljak ha ezt érzem?

Figyelt kérdés

Anyukámmal és a testvéremmel bementünk egy boltba a testvéremnek mindent megvett nekem meg egy rohadt shortot nem tudott venni. És irigykedem rá.

Ez miért van ez??

2017. máj. 4. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Higgadj le, majd kérdezd meg tőle.
2017. máj. 4. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem szép ha neked semmit se vett még előtted vásárolta össze a fél boltot. Hány éves a hugod? Ha növésben van akkor valamilyen szinten érthető. Mint nővér én is sokszor megéltem ezt amikor én már nem nőttem de a hugomnak meg fél évente új ruhatár kellett.
2017. máj. 4. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Bátyám van
2017. máj. 4. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit mondani, nem ismerjük a ruhatáraitokat, de teljesen érthető. Egy nő/lány mindig szeretne új ruhát 😃 majd biztos kapsz te is.
2017. máj. 4. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy legközelebb neked is vegyen valamit, mert múltkor nem vett neked semmit, és ez bánt téged. A testvéredre meg ne irigykedj ő a testvéred. Sohase azt bánd, hogy ő miért kapott valamit, maximum azt, hogy TE is miért nem kaptál. De tőle ne sajnáld, meg mástól se sajnáld. Most jobb lenne, ha a testvéred szekrényéből most hiányoznának azok a cuccok? Jobb lenne, ha ezek nem lennének az övéi? örülj neki, hogy van neki, és hogy kapott. Öleld meg anyukádat, és kérd, hogy legközelebb neked is vegyen valamit. Ne irigykedj.
2017. máj. 4. 20:46
 6/6 lencsefőzelék ***** válasza:
88%

Hogy mit csinálj? Legközelebb tegyél vesszőt a tagmondataid közé! Valahogy így:

Mit csináljak, ha ezt érzem?

Anyukámmal és a testvéremmel bementünk egy boltba, a testvéremnek mindent megvett, nekem meg egy rohadt shortot nem tudott venni. És irigykedem rá.

Ez miért van?

2017. máj. 5. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!