Mit csináljak ha ezt érzem?
Figyelt kérdés
Anyukámmal és a testvéremmel bementünk egy boltba a testvéremnek mindent megvett nekem meg egy rohadt shortot nem tudott venni. És irigykedem rá.
Ez miért van ez??
2017. máj. 4. 19:24
1/6 anonim válasza:
Higgadj le, majd kérdezd meg tőle.
2/6 anonim válasza:
Az tényleg nem szép ha neked semmit se vett még előtted vásárolta össze a fél boltot. Hány éves a hugod? Ha növésben van akkor valamilyen szinten érthető. Mint nővér én is sokszor megéltem ezt amikor én már nem nőttem de a hugomnak meg fél évente új ruhatár kellett.
3/6 A kérdező kommentje:
Bátyám van
2017. máj. 4. 19:36
4/6 anonim válasza:
Erre nem tudok mit mondani, nem ismerjük a ruhatáraitokat, de teljesen érthető. Egy nő/lány mindig szeretne új ruhát 😃 majd biztos kapsz te is.
5/6 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy legközelebb neked is vegyen valamit, mert múltkor nem vett neked semmit, és ez bánt téged. A testvéredre meg ne irigykedj ő a testvéred. Sohase azt bánd, hogy ő miért kapott valamit, maximum azt, hogy TE is miért nem kaptál. De tőle ne sajnáld, meg mástól se sajnáld. Most jobb lenne, ha a testvéred szekrényéből most hiányoznának azok a cuccok? Jobb lenne, ha ezek nem lennének az övéi? örülj neki, hogy van neki, és hogy kapott. Öleld meg anyukádat, és kérd, hogy legközelebb neked is vegyen valamit. Ne irigykedj.
6/6 lencsefőzelék válasza:
Hogy mit csinálj? Legközelebb tegyél vesszőt a tagmondataid közé! Valahogy így:
Mit csináljak, ha ezt érzem?
Anyukámmal és a testvéremmel bementünk egy boltba, a testvéremnek mindent megvett, nekem meg egy rohadt shortot nem tudott venni. És irigykedem rá.
Ez miért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!