Nem érzem jól magam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, májusban töltöm a 18at. Apa elköltözött 1 éve, barátnője van. Én anyával maradtam. Anyának is 1 éve van egy barátja aki velünk lakik. Valamint nekem van egy fél éves komoly kapcsolatom. Anya és apa nem tartják a kapcsolatot haragban váltak el de én tartom a kapcsolatot apával. Anya barátja nagyon játszani akarja az apa szerepet, teljesen irányítani akar. Neki nincs gyere. És amióta anya vele van ő is kicserélődött. Sokszor úgy érzem zavarom őket itthon. Ha elkezdek mesélni valamit nem hallgatnak meg. Ha vásárolni mennek rám soha nem gondolnak. Viccből r*b*ncnak neveznek amit én viccből sem birok mert melyik anya mondana ilyet a lányának? Es a barátomra egyikőjük sem kíváncsi. Nem adják meg neki az alkalat hogy megismerkedjenek vele. Anya barátja nem engedi meg hogy bejöjjön még a lakásba se, nem köszön neki nem néz rá. A barátom idén lesz 20 éves, rendes családi háttérrel, autóval, házzal. Tudomást sem vesznek róla de viszont engem alig akarnak elengedni hétvégente mikor kettesben tudnánk lenni. Hazarendelnek reggel 7re a semmiért. Ugráltatnak, ha egyszer nem mosogatok el velem veszekednek, flegmáznak velem. Nem tudok már itthon maradni egyszerűen. Mit csináljak?2017. ápr. 9. 20:36
2/20 A kérdező kommentje:
Hülyeség lenne ha összeköltöznèk a barátommal?
2017. ápr. 9. 20:45
3/20 anonim válasza:
Költözz el,mivel a barátodról annyit írtál le hogy 20éves rendes családi háttare,kocsija meg háza az van eszerint te is ezen agyalsz.R.bancnak neveznek?Hagyd ott őket ahogy tudod.Amit meg muterod hapsija csinál az nagyon tírpák.
4/20 anonim válasza:
Szerintem hülyeség 17 évesen összeköltözni bármilyen kapcsolatban is vagy. Költözz apukádhoz és járjatok a barátoddal továbbra is, aztán pár év múlva ráérek majd az összeköltözéssel.
5/20 A kérdező kommentje:
Nem nagy probléma az hogy még csak májusba töltöm a 18at?
2017. ápr. 9. 20:49
6/20 anonim válasza:
Szóval a barátodnak komoly munkája, saját autója és saját háza van? Vagy pedig a szülei jelentik a jó hátteret? Mert ha hozzá költözöl, akkor neki kell majd eltartani téged, mivel te nem dolgozol.
7/20 anonim válasza:
Ha tényleg komoly kapcsolat akkor költözz a barátodhoz meg persze ha tudsz. Ha nem tudsz akkor az apukádhoz költözz.
8/20 anonim válasza:
Hát az hogy r*b*ncnak hívnak egyáltalán nem normális és viccből senki se hív így másokat ez beteges teljesen a kontrolljuk alatt akarnak tartani azalapján amit leírtál. Költözz el sürgősen!
9/20 anonim válasza:
Én a helyedben először megpróbálnák beszélni anyukádékkal arról, hogy ez neked így nem jó, és ha nem tartják tiszteletben a kéréseidet, az apukáddal szeretnél inkább élni. Ha nem érdekli anyukádékat, akkor ameddig be nem töltöd a 18at apukádhoz költözhetnél apukádhoz, utána pedig rögtön a barátodhoz. Nem normális amit anyukádék csinálnak. Ha semmi sem változik, mindenképp költözz el valakihez.
10/20 anonim válasza:
#2: Hülyeség. Mit gondolsz,örökre együtt maradsz valakivel 17 évesen? Ha elköltöznél és szakítanátok,én anyud helyében nem engednélek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!