Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiderülhet ez valaha vagy...

Kiderülhet ez valaha vagy titokként lehet őrizni?

Figyelt kérdés
Lehet olyan,hogy a család és az ismerettségi kör nem tudja,hogy az apa aki a gyerekét neveli az nem az övé?
2017. máj. 4. 14:36
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Amúgy én hallottam olyanról,hogy barna szemű szülőnek kék szemű a gyereke,ez is a genetika,lehet pont a nagyszülőktől örököl.
2017. máj. 4. 15:35
 12/33 anonim ***** válasza:
12%
Lehet, de furcsa. És elég könnyű ilyen kérdéssel látványosan zavarba hozni azt az anyukát, akinek vaj van a fején. Mindig a körülmények lesznek a furák, nem feltétlenül egy dolog.
2017. máj. 4. 15:40
 13/33 anonim ***** válasza:
62%

Abban biztos lehetsz.

Főleg a régi időkben volt az gyakori, hogy súlyos titkokat őrizgettek a halálig.

És esetleg csak generációk múlva derült ki, és ki tudja, hogy mennyi nem derült ki.

Azért a régi időkben, mondjuk 2-3 generációval ezelőtt, azért a félrelépés hatalmas bűnnek számított, ezért nem is vallották be, elválni senki nem vált el, ráadásul már 16-17 évesen összeházasodtak.

2017. máj. 4. 15:47
 14/33 anonim ***** válasza:
81%

Szervdonáció esetén nem mondják meg az ilyesmit, akkor se, ha a vizsgálatok során kiderül, csak azt, hogy nem alkalmas donornak az illető (vér szerinti családtagok közül se mindenki alkalmas).

Ha tudja a szülő a gyerek vércsoportját, a párjáét és a sajátját, és esetleg nem stimmel, akkor rájöhet, de egyrészt nem sokan foglalkoznak annyira a témával, hogy egyáltalán érdekelje őket a vércsoportjuk, másrészt az itt feltett kérdésekből is kiderül, hogy a béka segge alatti szinten van a középiskolai biológiatananyag ismerete a lakosság körében, szóval én nem aggódnék, hogy kiderül.

De attól még elég gerinctelen dolog ilyet csinálni.

2017. máj. 4. 15:48
 15/33 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy én hallottam olyanról,hogy barna szemű szülőnek kék szemű a gyereke,ez is a genetika,lehet pont a nagyszülőktől örököl."

Ez így elég pontatlan, mert mindent a nagyszülőktől öröklünk (meg a dédszülőktől, ükszülőktől, stb.) a szüleinken át. Domináns-recesszív öröklésnek nézz utána, ha érdekel a téma.

2017. máj. 4. 15:50
 16/33 A kérdező kommentje:
Akkor sok ilyen titok lehet😔
2017. máj. 4. 15:50
 17/33 anonim ***** válasza:
66%

Ha Te nem közlöd senkivel, elvileg maradhat örök titok.

Az anya helyében, ha titkolni akarja, nem kellett volna elárulni senkinek. Változhat a ti barátságotok is, nem lehet tudni meddig őrzöd meg a titkát.

2017. máj. 4. 16:02
 18/33 A kérdező kommentje:
Én meg őrzöm a titkát
2017. máj. 4. 16:06
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Ha csak ő tudná, akkor lehetne örökre titok. Csak ugye már tudod te is, meg ki tudja még kinek mesélte el. Meg majd azok kinek mesélik el. Lehet nem most, de majd egyszer. Amit többen tudnak, az sose marad titok.
2017. máj. 4. 16:42
 20/33 A kérdező kommentje:
Ebbe is igazad van
2017. máj. 4. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!