Kiderülhet ez valaha vagy titokként lehet őrizni?
Abban biztos lehetsz.
Főleg a régi időkben volt az gyakori, hogy súlyos titkokat őrizgettek a halálig.
És esetleg csak generációk múlva derült ki, és ki tudja, hogy mennyi nem derült ki.
Azért a régi időkben, mondjuk 2-3 generációval ezelőtt, azért a félrelépés hatalmas bűnnek számított, ezért nem is vallották be, elválni senki nem vált el, ráadásul már 16-17 évesen összeházasodtak.
Szervdonáció esetén nem mondják meg az ilyesmit, akkor se, ha a vizsgálatok során kiderül, csak azt, hogy nem alkalmas donornak az illető (vér szerinti családtagok közül se mindenki alkalmas).
Ha tudja a szülő a gyerek vércsoportját, a párjáét és a sajátját, és esetleg nem stimmel, akkor rájöhet, de egyrészt nem sokan foglalkoznak annyira a témával, hogy egyáltalán érdekelje őket a vércsoportjuk, másrészt az itt feltett kérdésekből is kiderül, hogy a béka segge alatti szinten van a középiskolai biológiatananyag ismerete a lakosság körében, szóval én nem aggódnék, hogy kiderül.
De attól még elég gerinctelen dolog ilyet csinálni.
"Amúgy én hallottam olyanról,hogy barna szemű szülőnek kék szemű a gyereke,ez is a genetika,lehet pont a nagyszülőktől örököl."
Ez így elég pontatlan, mert mindent a nagyszülőktől öröklünk (meg a dédszülőktől, ükszülőktől, stb.) a szüleinken át. Domináns-recesszív öröklésnek nézz utána, ha érdekel a téma.
Ha Te nem közlöd senkivel, elvileg maradhat örök titok.
Az anya helyében, ha titkolni akarja, nem kellett volna elárulni senkinek. Változhat a ti barátságotok is, nem lehet tudni meddig őrzöd meg a titkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!