Ha elköltözök otthonról, akkor megtehetik a szüleim, hogy mindenemet elveszik?
Megmondtam a szüleimnek, hogy el fogok költözni otthonról, amin ők nagyon kiakadtak, és megmondták, hogy akkor csak a laptopomat vihetem magammal (amit saját keresetből vettem magamnak), meg azt a ruhát, ami épp rajtam van, de azt is csak azért engedik, mert "jó fejek". Minden mást ők vettek nekem, szóval marad... Egy pólót, egy bugyit, egy fogkefét se várjak, hogy adnak..
Ezt megcsinálhatják? Mit tudok tenni ilyen helyzetben?
(elmúltam 18, és a szüleim a felső középosztályba tartoznak anyagiak alapján, szóval nem azért csinálják, mert pl el akarják adni a ruháimat hogy legyen mit enniük)
18 fölött oda mégy, ahova akarsz.
Viszont a mobil/laptop, vagy egyéb értékesebb tárgy magaddal vitelét nem javasolnám, mert fölnyomhatnak lopásért.
Uh ez így nagyon gáz.
Nyilván nehéz egy szülőnek, hogy a gyereke kirepül, de el kéne fogadni, nem ilyen gyerekes módon visszatartani.
+ amit egyszer neked vettek, azt milyen alapon kérik vissza? Szánalmas..Én még inkább beindítanám a költözés projektet ezek után.
Turiban tudsz venni néhány ruhadarabot ideiglnesen megteszi.
Miért, lakjak ilyen emberekkel inkább?
A laptopomat meg mindenképp vinni fogom, a saját keresetemből vettem, nem fogok csak úgy otthagyni nekik egy 300ezres gépet, amiért hónapokat güriztem.
Bútorokat nem akarom vinni, se tévét, semmi ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!