Valaki erti ezt?
Figyelt kérdés
24 eves lany vagyok, es a szuleim szinte mindent megtiltanak, elszeretnek menni Olaszba dolgozni, nem engednek, pedig talaltam egy jo kis munkahelyet. Elszerettem volna menni egy kulfoldi baratomhoz par napra mert nem regen koltozott ki, es nem enged el, nem tudom egyszeruen mit csinaljak, ugy kezelnek mint egy dedost es mar nagyon kezd elegem lenni. Mindig azzal jonnek h. az O korukban ilyenek nem voltak pedig aztan Ok sem idosek [42 evesek].2017. máj. 1. 21:39
1/13 anonim 

válasza:

Jó magam is 42 éve vagyok, és 22 éves a lányom. Bevallom ha a lányom 22 évesen ennyire életképtelen, mulya lenne akkor én sem engedném külföldre. Ennyi idősen ha külföldön akarsz dolgozni, akkor közlöd a szüleiddel, hogy melyik nap megy a repülőgéped / vonatod / buszod. Majd elkezded élni az életed. Miért várod el a szüleidtől, hogy felnőttként kezeljenek, ha te magad gyerekként viselkedsz?
2/13 anonim 

válasza:

Hát mondjuk esélyes, hogy inkább gogo lányokat keresnek Olaszországba.
De ha nem tetszik a rendszer, akkor menj el dolgozni és gyűjtögess és költözz el.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretek vitatkozni a szuleimmel, es valoszinuleg elvennek tolem az osszes dokumentumomant mielott elindulnek, hogy ne tudjak sehova se menni. Meg lehet h. meg egy pofon is varna az ajto elott, hogy mit kepzelek magamrol.
2017. máj. 1. 21:47
4/13 anonim 

válasza:

Gondolom féltenek, ami érthető ebben a mai világban. Már csak onnan indulok ki, hogy a párom pesti, én vidéki és ha megyek hozzá, akkor anyukám a mai napig felhív, hogy megérkeztem-e épségben. Bár én hiszem és vallom, hogy egy felnőtt embert ne "folytsanak meg" a szülei, mert ott szoktak kezdődni a bonyodalmak. Persze kell egy egészséges féltés, de levegőt is hagyjunk a másiknak. Beszélgess a szüleiddel, győzd meg őket, hogy bízhatnak benned.
5/13 A kérdező kommentje:
Felszolgaloi allast talaltam, van penzem mert mar 4 evet dolgoztam itthon, de vagyom az uj dolgokra es Olaszorszagot pedig imadom.
2017. máj. 1. 21:48
6/13 A kérdező kommentje:
A szuleimnek az a bajuk h. sok a migrans Olaszban, de istenem, mindenhol vannak es nem azt jelenti h. napi szinten gyilkolnak vagy eroszakolnak masokat, meg bevallom a szerelem is ott talalt ram, Velenceben dolgoznek es Velencetol kb 20 km-re laknek egy kis faluban.
2017. máj. 1. 21:52
7/13 anonim 

válasza:

Akkor meg én a legdrasztikusabb megoldást választanám: csomagolnék, amikor nincsenek otthon meg mennék.
8/13 anonim 

válasza:

Lehet az is a baj, hogy azt sem tudják kihez mész. Én a párommal lassan 4 éve vagyok együtt. Anyukámék imádják és szeretnék hozzá költözni Budapestre. Kőbányán lakik, ami híres a fura alakoktól, anyuék pedig nem húzogatták a szájukat az ötletemtől. Valamikor a szüleidnek is meg kell tanulniuk elengedni téged. Én még mindig azt mondom, hogy avasd be őket a terveidbe. Utolsó voltam 19/L.
9/13 anonim 

válasza:

Haggyad már magad. Megfogod becsomagolsz azt elmész. Egyetértek az első válaszolóval.
10/13 anonim 

válasza:

Akkor pakold össze elölre az összes papirod,holmid amit vinni akarsz és vidd át egy megbízható ismerősödhöz. Kérd meg,hogy indulásodig legyenek nála a dolgaid. Nagyon nehéz lesz különben saját életet kezdened,ha hagyod,hogy zsaroljanak és irányítsanak mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!