Miért nem érti meg hogy nem szeretjük?
Én leszarnám. Nem értette meg, az ő baja, a nyakán marad, mert nem ennék belőle. Ha szóvá teszi, hogy miért nem eszem, akkor megmondanám, hogy már többször elmondtam, hogy nem szeretem ezeket a sütiket, ezért nem is fogok belőle enni. Ha megsértődik, ő baja.
30N
Mert nem hiszi el,hogy nem szeretitek. Ezt régen mindenki szerette,általános kínálási módszer volt.
Ahogy Fábri mondaná: "nem sztunk be percenként mindentől"
Nagyanyám is ilyen.Mindig süt jó sok sütit,egyszerre 4 félét rak elénk.Torta,sós rúd ameddig a szemed ellát.
Hidd el nem akar rosszat,szimplán kedveskedni akar.Én is eléggé rosszul vagyok az édes dolgoktól.Főleg a cukormáztól,meg a vajas krémtől a sütiben.Egy szelet tortát is alig tudok megenni anélkül,hogy nem lenne hányingerem.Ilyenkor kicsit félrerakom,hogy majd később megeszem.
Látnád a mamám arcát mikor látja,hogy végre benyomtad az a szeletet.Szinte ugrál az örömtől,hogy ízlett nekünk.
Persze tényleg finom :D Csak édes.De ennek ellenére megesszük,ha már fáradozott vele.
(+Ha esetleg úgy döntetnél,hogy csak megkóstolod,akkor piciket vegyél,de többször :D Sokat,de pici falatokat fogsz enni,anyud meg csak annyit lát,hogy már 5-ször szedtél belőle,az nálam mindig beválik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!