Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a gyereketek...

Mit szólnátok, ha a gyereketek elballagna iskolából úgy, hogy nem szól nektek?

Figyelt kérdés
Középiskolás ballagás, nem csak a szülőknek, hanem senkinek sem mondja meg a ballagás időpontját. Csak elmegy rá, és hazajön, mintha semmi sem történt volna.

2017. máj. 1. 18:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, általában van annak egy folyamata, ha a gyerek nem akarja, hogy a szülő ott legyen a ballagásán. És ez bizony nem ritkán az, hogy a szülő "t*jt" a gyerekére, hogy az előtted szóló kommentáló szavaival éljek.
2017. máj. 2. 12:10
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira nem érdekelne a gyerekem, hogy nem tudom, mikor van a ballagás, akkor nyilván az sem tűnik fel, hogy adott délelőtt éppen ott volt (hiszen nem mondja el, csak elmegy, hazajön, mintha mi sem történt volna), tehát nem tudnék semmit szólni hozzá, de nem is akarnék, ha véletlen rájönék sem, hiszen nem érdekel.

Jajj, sose legyek ilyen szülő!

2017. máj. 2. 14:17
 33/38 anonim ***** válasza:
48%

"nem kért rá pénzt"

"kért rá pénzt"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

És ismét csak: :DDDDDDDDDDDDDDDD

És megint: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Betojok, hogy valakinek csak onnan esik le, hogy a gyereke ballag-e, hogy kért rá pénzt :DDDDDDDDD

VICC! :)

Kommunikáció csúcsa! :D

2017. máj. 2. 14:33
 34/38 anonim ***** válasza:
70%

A kérdés alatt ott van az is, hogy nemcsak a szülőknek nem mondja meg, hanem senkinek sem. Tehát senki hozzátartozót nem akar ott látni.

Erre azért nem magyarázat az, hogy rossz viszonyban van a szüleivel.

A különbség az, hogy a hozzátartozóknak nem feltétlenül kell tudniuk az időpontot, már ha nem kaptak meghívót.

De hogy egy szülő nem tudja? Egyszer sem volt bent az iskolában az utolsó évben? Nem életszerű.

Hajlok rá, hogy a kérdést a gyerek írta ki. Aki valamiért mindenkit távol akar tudni a ballagásától.

És ha így van, azt válaszolom neki, hogy mifelénk ezt nem lehetett volna megcsinálni.

2017. máj. 2. 14:43
 35/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kérdés nem kitalált. Én vagyok a gyerek, de csak jövőre ballagok, viszont már most ezen gondolkodok, ezért is kérdeztem meg, hogy mi a véleményetek róla.
2017. máj. 2. 19:57
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem mi vagyunk az anyád és az apád, nem rólunk van szó.

A ti körülményeiteket, és azt, hogy idáig jutottak csak te ismerheted.

2017. máj. 2. 20:02
 37/38 anonim ***** válasza:
De az okát még mindig nem irtad le..
2017. máj. 2. 21:35
 38/38 anonim ***** válasza:

Az enyim megtette hogy meglógott farsangon. Én meg gyanútlanul odamentem s kiderült ez...

Bosszúból felfaltam amit csak tudtam.

2017. máj. 9. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!