Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a gyereketek...

Mit szólnátok, ha a gyereketek elballagna iskolából úgy, hogy nem szól nektek?

Figyelt kérdés
Középiskolás ballagás, nem csak a szülőknek, hanem senkinek sem mondja meg a ballagás időpontját. Csak elmegy rá, és hazajön, mintha semmi sem történt volna.

2017. máj. 1. 18:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
84%
5# miért kellet lepontozni mikor tök egyértelmű szerintem is hogy ezt a kérdést maga a gyerek tette fel????
2017. máj. 1. 21:12
 22/38 anonim ***** válasza:
80%

Mivel ha szülő irta volna akkor multidőben kellet volna irnia ugyanis nem hinném hogy tudná előre hogy a gyereke nem fogja megmondani.

Előző voltam

2017. máj. 1. 21:14
 23/38 anonim ***** válasza:
96%

Ha a szülő vagy: bocs, de nem jártál szülőire egész évben?

Ha a gyerek: bocs, de a szüleid nem jártak szülőire egész évben?

2017. máj. 1. 21:20
 24/38 anonim ***** válasza:
82%
18 éves, nagykorú gyerek. Biztosan nem akar felhajtást. Ha pedig nem laksz velük, nem biztos, hogy szeretné, ha elmennél. Valamelyik tanárt kell megkérdezni. Ha nem hívott meg, jobb, ha távolról figyeled meg a ceremóniát, amennyiben kíváncsi vagy rá. A gyereknek sem hiányzik, hogy az érettségi előtt felzaklasd.
2017. máj. 1. 22:24
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Paráznék az érettségit illetően - kötve hinném, hogy sikeres érettségire számít a gyerek, ha nem akarta, hogy a ballagáson ott legyünk.

(Sose értettem, hogy miért van a ballagás előbb, mint a vizsga. Nnomindegy. )

2017. máj. 2. 00:21
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
#25 ezt én se értettem soha... akinek nem sikerül az érettségi, az úgyis ottmarad :D
2017. máj. 2. 02:06
 27/38 anonim ***** válasza:
96%

"Sose értettem, hogy miért van a ballagás előbb, mint a vizsga."

Én sem. Bár szerintem is logikátlan, de az lehet az oka, hogy a gyerekek az egész iskola előtt búcsúzzanak el, mivel a szóbeli érettségi egészen június végéig tart. Üres iskolában, nyár közepén meg már nem az igazi a ballagás... :-) Ráadásul mindig alsóbb osztály ballagtat, akiket akkor összetrombitálni nem volna egyszerű feladat.

2017. máj. 2. 07:07
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

én azt gondolom nem a felhajtás miatt nem akarja hogy ott legyenek a szülők..

hiszen attól mert a szülő elmegy a gyereke ballagására nem feltétlen jár bármivel is.attól még nem kell rendezni otthon ünnepséget,stb..

Szerintem biztos van valami a háttérbe..amire a kérdező tudja a választ..

2017. máj. 2. 09:05
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, ilyen esetben a gyerek és a szülők közt nagyon rossz kapcsolat lehet, mert egyrészt nem kommunikálnak, másrészt abszolút nem naprakészek a szülők, mikor-mi történik a gyerekükkel, harmadrészt annak oka van, ha valaki nem akarja látni a családját a saját ballagásán.

Ezek fényében, ha velem történne, nem lepődnék meg, mert

1. Csak feltűnt nekem is, hogy nem vagyok jóban a gyerekemmel

2. Csak feltűnt nekem is, hogy nem jártam szülőire, és fogalmam sincs, mikor vannak a fontos események

3. Csak feltűnt nekem is, hogy lassan vége az iskolának, a gyermekem ballag, de nem tudok időpontot, nem kért rá pénzt, nem beszéltem az osztályfőnökkel, nem értesítettem a család többi tagját.

Tehát, ebben az esetben én egy pocsék szülő vagyok, mert éjhomályban élek, nem foglalkozom a gyerekemmel, ő látni sem akar a ballagásán. Ebben az esetben valószínűleg megvonom a vállam, ha utólag kiderül a ballagása, mert ha eddig tojtam rá magasról, ez nem fog változni.

Mivel nem ilyen szülő vagyok, ezért nem fordulhat ilyesmi elő, DE a kérdésben szereplő ilyen lehet, és akkor sajnos nem fogja meghatni a kihagyott ballagás sem :(

2017. máj. 2. 10:32
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Azt nem tudhatjuk hogy a szülők valoban tojnak az egészre es nem is akarnak foglalkozni a gyerekük ballagásával, vagy csak a gyerek nem akarja valamiért hogy ott legyenek a szülők..
2017. máj. 2. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!