Mit szólnátok, ha a gyereketek elballagna iskolából úgy, hogy nem szól nektek?
Mivel ha szülő irta volna akkor multidőben kellet volna irnia ugyanis nem hinném hogy tudná előre hogy a gyereke nem fogja megmondani.
Előző voltam
Ha a szülő vagy: bocs, de nem jártál szülőire egész évben?
Ha a gyerek: bocs, de a szüleid nem jártak szülőire egész évben?
Paráznék az érettségit illetően - kötve hinném, hogy sikeres érettségire számít a gyerek, ha nem akarta, hogy a ballagáson ott legyünk.
(Sose értettem, hogy miért van a ballagás előbb, mint a vizsga. Nnomindegy. )
"Sose értettem, hogy miért van a ballagás előbb, mint a vizsga."
Én sem. Bár szerintem is logikátlan, de az lehet az oka, hogy a gyerekek az egész iskola előtt búcsúzzanak el, mivel a szóbeli érettségi egészen június végéig tart. Üres iskolában, nyár közepén meg már nem az igazi a ballagás... :-) Ráadásul mindig alsóbb osztály ballagtat, akiket akkor összetrombitálni nem volna egyszerű feladat.
én azt gondolom nem a felhajtás miatt nem akarja hogy ott legyenek a szülők..
hiszen attól mert a szülő elmegy a gyereke ballagására nem feltétlen jár bármivel is.attól még nem kell rendezni otthon ünnepséget,stb..
Szerintem biztos van valami a háttérbe..amire a kérdező tudja a választ..
Azt gondolom, ilyen esetben a gyerek és a szülők közt nagyon rossz kapcsolat lehet, mert egyrészt nem kommunikálnak, másrészt abszolút nem naprakészek a szülők, mikor-mi történik a gyerekükkel, harmadrészt annak oka van, ha valaki nem akarja látni a családját a saját ballagásán.
Ezek fényében, ha velem történne, nem lepődnék meg, mert
1. Csak feltűnt nekem is, hogy nem vagyok jóban a gyerekemmel
2. Csak feltűnt nekem is, hogy nem jártam szülőire, és fogalmam sincs, mikor vannak a fontos események
3. Csak feltűnt nekem is, hogy lassan vége az iskolának, a gyermekem ballag, de nem tudok időpontot, nem kért rá pénzt, nem beszéltem az osztályfőnökkel, nem értesítettem a család többi tagját.
Tehát, ebben az esetben én egy pocsék szülő vagyok, mert éjhomályban élek, nem foglalkozom a gyerekemmel, ő látni sem akar a ballagásán. Ebben az esetben valószínűleg megvonom a vállam, ha utólag kiderül a ballagása, mert ha eddig tojtam rá magasról, ez nem fog változni.
Mivel nem ilyen szülő vagyok, ezért nem fordulhat ilyesmi elő, DE a kérdésben szereplő ilyen lehet, és akkor sajnos nem fogja meghatni a kihagyott ballagás sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!